Roses44 Susu_09 inşallah ağrıları çekerim sıkıntı değil birsey olacak diye korkuyoruz.Allah hakkımızda hayırlısını versin
Roses44 Deletedmom_49 ben ağızdan serklajdan önce 3 tane alırdım ona rağmen rahim ağzım 15mm olmuştu 20. Haftaya kadar hoca dediki almasaydin daha erken kayıp yaşardın mutlaka etkisi oluyor ki kullandiriyorlar canim
Roses44 Susu_09 benim dünden beri vuruyor normalmi bilmiyorum ağrı sızlama arada kaşıntı gibi şeyler yaşıyorum inşallah yarın kötü bir durumla karsilasmam ama dikiş açılsa hoca dedi ilk kanama olurmuş
Nihalhs_ Roses44 dikiş kolay açılmaz diye biliyorum bende güzel atılmışsa zorlayınca yırtıyo galiba o yüzden hunileşme uzunluk düzelse iyi olucak
Ebruli_08 Nihalhs_ canım burda çok gördüm hunileşme yaşayan arkadaş genelde kalçaya yastık koyup öyle yattılar sende dene umarım faydasını görürsün 😇
Nihalhs_ Ebruli_08 öyle yapıyorum bende canım progestan kullandıkcada karnımda ki sertlik te azaldığını farkettim sürekli yatıyorum 😂
Roses44 Ebruli_08 bende ayaklarımın altı yüksek bir şekilde yatıyorum işe yaradığını söyleyen çok var.Lavabo yatak yemegimide yatağımda yiyorum bakalım inşallah ileri haftaları görürüz
Roses44 Nihalhs_ gittim canım yeni geldim 1 buçuk saatlik mesafede doktorum.Suan acil bir durum yokmuş aynı o ağrılar bebegin poposu asagidaymis ondan ayaklarıyla aşağıya vuruyormus haftaya tekrar çağırdı
Nihalhs_ Roses44 bende öyle yapıyorum yatarak yiyorum sırt üstü yatmakta zararlı diyorlar ama mecbur artık arada solda yaparak yatıyorum