Roses44 Gdmr evet canım malesef 25 mm olduğunu soyledikten sonra doktorum 3 gün sonra ağrılarla gittim 15mm e düşmüştü acil serklaj oldum ve serklaj öncesi yine hep yatıyordum sadece yürüyüş yapıyordum şimdi onuda yapmıyorum ama şuan hunilesme aynı boyu aynı dedi hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Roses44 Ebruli_08 ister istemez stres oluyor elimde değil ama daha rahatım hoca dikişin sağlam olduğunu söyledi
Gdmr Roses44 ay aynı benim gibi olmuş sizinde o kadar dikkat ettiğim halde oldu ne olduysa Allahım şifalar versin inşallah 💐 hunileşme ne sebepten dolayı oldu?
Roses44 Gdmr hunilesme sebebiyle ilgili birşey demedi ama gibiyken v gibi olmuş sizindemi aynı şuan kaç haftalık oldunuz
Gdmr Roses44 benim 16 haftalıkken kısalık farkedildi hep yattım ona rağmen yükselmedi kısalık 20. haftada acılma olunca ki düşün yattığım halde acil serklaj oldum suan bir sıkıntı yok yatıyorum hala 21+5 oldum haftaya ayaklan dedi inan cok korkuyorum….
Roses44 Gdmr anladım canım hikayelerimiz aynı.İnsallah 28 i bir görelim ondan sonra daha kolay geçecek Allah’ın izniyle.Bol dua et.
Nihalhs_ Gdmr siz yine dikkat edin benm uzunluk gayet iyiyken birden çok kısaldı ev içinde hareket liyken oldu ev işi de yapmıyordum hiç
Ruya_burcu45 Nihalhs_ ben hep yatarak 33e kadar geldim çok şükür 🙏 22. Haftadan beri rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm + hunilesme. İkiz olduğu için serklaj önermedi dr
Roses44 Ruya_burcu45 maşallah Ne güzel ikiz olmasına rağmen darısı bize inşallah.Rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin
meliiisoz Ruya_burcu45 ay maşallah size Allah 37-38leri göstersiniz sancılarınız başladımı acaba hiç sancınız oldumu
Ruya_burcu45 meliiisoz agrim oluyor son zamanlarda ama nstde çıkmıyor canım, ama nefes almak bile zor, hareket etmek can yakıyor. Ama buna sukur, onlar iyi olsun yeter ki 🙏🙏 teşekkür ederim
Roses44 Nihalhs_ yok canım sürekli yat demedi ama ben yatıyorum korkuyorum 10 günde 1 hemogram ve tam idrar tahlili veriyorum 3 haftadır Neo penatron kullandım banamisin demedi hala akıntı var geçmiyor hiç
Nihalhs_ Roses44 bende öyle yapıyorum yatarak yiyorum sırt üstü yatmakta zararlı diyorlar ama mecbur artık arada solda yaparak yatıyorum