Gulcannnnnnnn çift yumurta ikizi teke göre daha az tehlikeliymiş hep öyle söylüyorlar inşallah çok rahat geçer sizinde hamilelik süreciniz 🤗 ikiz olunca biraz daha fazla kilo alınıyor haliyle ama bu düşüneceğiniz son şey olsun bence çünkü bebişler doğduktan sonra onların peşinde koşarken bu kiloların gideceğini düşünüyorum 🙈
İkiz bebiş anneleri
Gulcannnnnnnn hayırlı olsunnn bende bu soruyu sorup duruyordum sizi görünce sevindim 💖 bizde 8+2 haftalığız çok şükür
Gulcannnnnnnn korkma hiç sadece sağlıklı ve şekersiz beslen. Ben 32+3 üm ikizlere hamileyim ve sadece 7 kg aldım şuan
Gulcannnnnnnn maşallah Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Daha çok küçük olmasına rağmen erken öğrenmişsin. Belirtileriniz oldu mu ? Benim de ikiz olabilir diyor yakınlarım çünkü beta yüksek çıktı ve bulantilarim çok erken başladı
- Buketterenn ay inşallah ben de bazen öyle düşünüyorum koştururken veririm belki diye :)
Minaliy maşallah hayırlı olsun 🍀sizinki çok iyi ya şu ana kadar sadece 7 kilo , zaten bebekler alınca annenin fazladan almasına gerek kalmıyormuş sanırım
Gulcannnnnnnn benimde çift yumurta 16 hafta olduk 7 kilo aldı😔😔
Gulcannnnnnnn
Benim de ikiz bebeklerim.
Kilo alımı ile ilgili beslenme listesi verdi doktorum ancak ben sağlıklı beslenmenin nasıl olduğunu gayet iyi bildiğim için çok aşırı kilo alacağımı düşünmüyorum.
Şeker-Un-Tuz bunlardan uzak durursanız hiç sanmam aşırı kilo alacağınızı.
Kuzenim de ikiz doğurdu tam 12-14 kg arası aldı ve bence çok ideal bir kilo.
İnşallah sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız kızlar 🤲🏻
Dilarayy teşekkür ederim 🥰🥰 bende bulantı vs ekstra hiç belirti yoktu ikize dair sadece bhcg 893 çıktı ve 3 haftalıktı
Bgonca ay inşallah ya siznki de hayırlı olsun , ben de çok dikkat edeceğim zaten 55 kilo ile başladım fazla kilom da olmadığı için daha rahat veririm inşallah aldıktan sonra , ikiz gebelik pilatesine başlayacağım yakında ❤️
Gulcannnnnnnn
Özel bir spor salonunda mı başlayacaksınız?
Gulcannnnnnnn
Aynen benim de boyum 170cm kilom 56kg idi.Hamile kaldığımda 2 kg fazlam vardı ama olsun vereceğiz nasipse yeterki sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi başka ne istenir ki Yaradan’dan
Bgonca evet sanırım araştıracağım yarın detaylıca
Bgonca aminn inşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız minişleri 🥰
Merhaba, öncelikle adına çok sevindim ama kafam karışık sorularıma cevap arıyorum ☺️ 01.05.23 - 15.66 / 04.05.23 - 15.66 / 11.05.23 - 1688 beta sonucu aldım. Doktorumun tahmininden daha yüksek çıktı , sizce ikiz gebelik gibi birşey olabilir mi ? Kontrol perşembe günü ama meraktan gözüme uyku girmiyor 🙄🙄
CerenDK olma ihtimali var sanırım anladığım kadarı ile max 4 haftalık , benimki keseler görünmeden değer 893 çıkmıştı , bana bazı bebekler vitamini yüksek olunca bthcg de yüksek olabiliyor demişlerdi ama keseyi iki tane görünce anladık :)
Çok küçük olduğu için çıkmıştır o değer çünkü normal gebeliklere göre çok daha fazla çıkıyor
Teşekkürler net cevabı yarın alacağım bakalım 🙄