Serabingo Buketegemen merhaba ben daha çok yeniyim 4 hafta 2 günlük taze anneyim çok heyecanlıyım kesemi gördük henüz bebişim oluşmadı sanırım. Bir ay sonra hem kendisini hemde kalp atışını duyarız dedi doktorum. Sabredicez 🥰
2_erkekannesi_ Emire01 Evet aynı şekil benimde öyle ayakta durdugum an belim sanki ikiye ayriliyor gibi siddetli ağrı oluyor normal bu aralar dedi doktorum
Papatyaaammm00 Kızlar bende 5haftalık tüp bebek gebesiyim. Progestan ilaçlar folik asit ve d vitamini kullanıyorum. 19 Mayıs kontrole gidicem kese görünsün diye yalnız şunu merak ediyorum. İlk kontrole idrara sıkışık mı gitmeliyim yoksa lavaboya girip mi ?
Kediannesi1 Papatyaaammm00 bende tüp bebek gebesiyim normal gitmiştim 5. Haftamda orda lavaboya gireyim mi diye sormuştum girmiştim sanırım sıkışık olmaya gerek yok ☺️
ilkmommylikheyecani Papatyaaammm00 canım benimki normal hamilelik ama ilk gittiğimde sabah idrara sıkışık gittiğim halde doktor bakamadı bu yeterli değil dedi biraz su içip öyle gelmemi söyledi 1 saat sonra dediği gibi daha fazla su içip gittim öyle baktı sanırım bebek çok küçük olduğu için idrarın iki yandan sıkıştırması gerekiyor bebeği ki kalp atışı duyulsun ultrasonda ilk zamanda kalp atışını duymakta çok zorlanıyorlar çünkü ama sonrasında istediğin gibi gidebilirsin bebek büyüdüğü için çok rahat duyuluyor kalp atışı
Kediannesi1 6+1 çift yumurta ikizlerim bugün kalp atışlarını gördüm 🥰 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin folik asit coraspin Protestan kullanıyorum fitil olarak
Heymomyyy Papatyaaammm00 Bende tüp bebek annesiyim bence sıkışık gitmelisiniz doktorum benden sıkışık gitmemi istemişti Sonraları büyüdükçe gerek kalmıyor. Şuan 14 haftalık oldu bizim bebisss 🫶
Bahargibigel Ben de 11+2yim 25 inde öğreneceğiz bir tahminde bulunurum dedi doktorum. İlk hamileliğim merak ediyorum cinsiyetini. Bu arada soğan sarımsak ve salçalı yemekler kabusum😔
Emineoksz Crazy06 doktora gittiğin zaman söylersen ilaç veriyor mide bulantısı için biraz rahatlatıyor bende kullaniyorum
EsmaSarikurt Buketegemen Merhaba. 10+3 günlük şu anda. Sadece folic asit kullanıyorum. Diğer 2 yavrumda 11 haftada cinsiyeti öğrenmiştik. Heyecanla bekliyorum 🥰
mhmtsmy 5+2 yiz bizde.öğrendiğimden beri sancım oluyor aşırı adet ağrısı gibi.wc ye gidince rahatlıyorum.bir de halsizlik var .Buna şükür
Babysu- Emire01 benim de 16-17 günden beri belim ve karnım ağrıyor 6+1 iz geçen hafta 2-3 gün lekelenmem oldu ama çok şükür şuan iyiyiz sadece folik asit kullanıyorum sadece merak etme hemen bel ağrısı yorgunluk bende de oluyor
Emire01 Babysu- Valla benimde bel.agrisi akıntı ve mide bulantısı çok işte. 25 Mayıs da kontrolüm var kalp atışı için inşallah bir sorun olmadan duyarım. Sen de inşallah tüm hamileler de sağ sağlim hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı
buusur Buketegemen doktor batma ve sancılarım için vitamin de verdi folik asiti kesti ama az kaldığı için arada içiyorum kana henüz başlamadım ama batmalarım erken başladı göbüş biraz önden gidiyor😊 cinsiyet belli değil iki haftaya netleşir dedi 😇 13+3’üz bir de lavabo olayından çok daraldım sürekli tuvalete gidiyorum bulantılarımız çok şükür bitti sayılır canımız ne isterse yiyoruz🙂
Mature40 Buketegemen folik asiti 12.haftadan sonra kullanmayın çok fazla yan etkileri var bu ilaçların maalesef.İkinci hamileliğim ilkinde keşke bu kadar ilaç kullanmasaydım.
Bircan67 Buketegemen bende 7+2 deyim şuan folik asit kullaniyorum bakalm yarın görüş günü kalp atışını duyarız inşallah 😍
Gobekadamannesi Buketegemen merhaba biz de 10. Haftadayiz. Folik asit alıyorum kendi doktoruma daha gidemedim. 1 2 hafta bulantısı vardı ilac kullandım şuan yok ilk gebelikte olmamıştı ama bunda bulantı oluyor sadece bu arada yeni üyeyim 😊