Gozdeku meltemmmxx meltemmmxx kan hapı demir eksikliği nedeniyle olan kansızlık direk zeka ve bebeği etkilediği için veriliyor
Cannazlli_ 7+1 bizim ki iki adet folikasit folbiol ve vifolic kullanıyorum bide Protestan duphaston günde 3 er tane ve proluton iğne hafta da bir bunun yanında epilepsi ilacı yatak odam ecza deposuna dönmüş anlıyacağınız 😅😅😅
Ayseceee Bizde 10 haftalık olduk bugün ama 9. Haftamda kanamam oldu düşük tehlikem var ve çok mide bulantısı yaşıyorum kusuyorum dua istiyorum 🥹
Toprak-Elif Ayseceee bende 9+6 dayım. Ama 7. Haftadan beri ara ara kanamam vardı progestan verdi şimdi durdu ama belli olmaz yenileyebilir dedi… Bı progestan bı folik asit içiyorum.
Lagerthha Ebru3278 hcg kan degeriniz kaç çıkıyor birde kese boyunuz nedir kesede bu haftada bebegınızı gördümü
Beyza580 Crazy06 6+4 benimde aynı şekilde belirtilerim var benimde ve kusmalarım da var ara ara baş ağrısı da var
Aynur_Aksu 5+5 teyim daha çok yeniyiz 5 haftalıkken öğrenmiştim 🥰 bir oğlum var bakalım bu ne olcak öncelikle hayırlısı neyse o olsun ama gönlüm kız olmasından yana inşallah bakalım🤲🏼
Evlimutlucocuklu06 6+1 geçen hafta doktora gittim kese olumus eş de vardı. Bebiş çok minik sanırım henüz kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel dedi doktorum. Zaman gecmiyorr
ilay05 Evlimutlucocuklu06 benimde bugün 6 haftalık oldu tam haftaya pazartesi çağırdı doktorum inşallah duyabiliriz 🙏🏻insan gerçekten çok sabırsız oluyor değil mi 🤭
Tulipia Buketegemen 4 hafta 5 günlüğüz aranıza bugün katıldım yarın doktora gidicem kan testi vermeye
Guliz1 acarsmom bende 6+6 22sinde kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız :)
Emire01 Babysu- Valla benimde bel.agrisi akıntı ve mide bulantısı çok işte. 25 Mayıs da kontrolüm var kalp atışı için inşallah bir sorun olmadan duyarım. Sen de inşallah tüm hamileler de sağ sağlim hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı
asli_12 @"meltemmmxx Kan ilacını kan tahlilinde bi eksiklik varsa veriliyor bence benim kansızlıgım olmadı o yüzden sadece doktor folik asit kullanmamı tavsiye etti
SuSu1602 Dilaratby B Crazy06 5+4 teyim. Hiç bir belirtim yok. Kızımda oldukça yoğun kusma ve mide bulantısı halsizlik vardı. Her hamilelik farklı heralde