Beyzanrkrkmz Buketegemen 6. Haftadayım beta 14 bin sizce kalp atılı duyarmıyım gitsem yoksa beklemelimiyim☺️
rabiaozcans Beyzanrkrkmz karından ultrasonla genelde 7. ve 8. haftalarda kalp atışı görülebilir. ben karından ultrason ile 7+3 te gördüm, küçük olduğu için dinletmediler ancak vajinal ultrasonla 6. haftada kalp atışını duymuştu arkadaşım☺️
Heyzilandmercimek 11+2yiz bizde 🥰 malesef mide problemleri ve istifra var 3 haftadır, dört gözle mide problemlerinin bitmesini umut ediyor ve bekliyorum🫠
ilkmommylikheyecani Gizemyasinn aynıyız canım 😍 bizimkine ilk kız dedi sonra erkekte olabilir dedi beklemedeyiz senin bebişi cinsiyeti belli mi
Ruru41 6+3 olduk bugün hafif kasık ağrısı mide bulantısı yoktu bu sabah itibariyle başladı… 22 sine kalp atışını duyucaz inşallah
Busra-2001 6+2 kan pıhtılaşması var 6000 igne folik asit B12 kullaniyorum suanlik hic bi sıkıntımız yok inşallah da olmaz
karakayahavva00 Merhaba bugün beta hCG testi yaptırdım 79,98 çıktı. Son adet günüme göre 5+2 günlük hamileyim. Sizde değerler normal mi kızlar. ☺