Poncik38 esnyz14 çok güzelmiş 😊 Ayy bilmiyorum valla henüz bisey de almadim 2-3 tane tulum aldım sadece . Niye böyle oldum bu bebiste bilmiyorum 😆
Esrayunus Benim daha 184 gecmıyor zaman sanki bulantım cok bklyrm gecmesini sabırla o aşamaya gelmek ıstıyorum bende ınsallh
esnyz14 Esrayunus öyle geliyor ama çok hızlı geçiyor anlamıyorsun, Allah’ım yardımcın olsun bulantını doktoruna söyledin miii
miniyo Esrayunus İnanın ben de öyle düşünüyordum ancak kafaya takmayı bıraktım hatta hamileliğimi de unuttum 😂 Şuan 84 günümüz kaldı 🥲💗
esnyz14 Esrayunus Az kalmış cinsiyeti öğrenmene, kıyamam sana bulantıların için doktorun ilaç yazmadı mı😔 merak etme zaman çabucacık geçiyormuş gerçekten 🫶🏻
Esrayunus esnyz14 evet bulantıyı doktor biliyor ilaç kullanıyorum ona rağmen böyle 14. haftaya girdim ama son iki haftadır şiddetlen di sebebini bilmiyorum
esnyz14 Poncik38 Teşekkür ederiz 🌺 Kız nasıl dayandın iyi dayanmışsın şaka maka, gerçi almaya başlayınca duramıyorsun bir çırpıda biter eksikler 🫶🏻
Poncik38 esnyz14 dimi nasıl dayandim bende bilmiorm 😆 hepsini birden almak zorunda kalcam bu gidişle. Heryerde bisey beğeniyorum aslında ama aman daha çok var diyip almiyorum 😆 sizin eksikler varmi aldınız mı herseyii