Aybarsmom_ esnyz14 Uygulamaya göre son 64 🥺 cinsiyetimiz erkek 💙 sezaryen olucagı için muhtemelen daha az kaldı☺️
esnyz14 Aybarsmom_ Çift rakama düşmek güzelmiş, sizin de çok az kalmış. Oğluşunuzu sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥹🧿🫶🏻
agaadfsdqqaa Bunu bende paylaşmıştım ve şuan 58 gün kalmış duygusal bir kelebeğim 🥲 sağ salim kucağınıza alın ve alalım inşallah 🥰
esnyz14 usenmedimyaptimbirvelet ay inşallah diyorum beklemek zormuş insan sabrı öğreniyor şaka maka 🫠
esnyz14 Poncik38 çift rakama çok az kalmış sizin de 🥹 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🫶🏻 isim düşündünüz mü🤗
Poncik38 esnyz14 hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah 🥰 henüz belli değil ismi . İkinci bebek olduğu için fazlasiyla sakinim bunda . 😊 sizin isim belli mi
esnyz14 Mavisim099 o zaman yarın bir postta sizden bekliyorum🫶🏻 inşallah Allah’ım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize… isim düşündünüz mü🌺
Esrayunus Mavisim099 oh maşallah cinsiyetini henüz öğrenemedim çok merak ediyorum belirtileriniz nelerdi kız çocuğun da
Esrayunus esnyz14 bacım ben daha 14. hafta yeni girdim felaket bulantılarım var yüzüm cildin mahvoldu cinsiyetini henüz öğrenemedim çok merak ediyorum senin az kalmış 💕💕 rabbim kurtarsın hemen
esnyz14 Esrayunus Az kalmış cinsiyeti öğrenmene, kıyamam sana bulantıların için doktorun ilaç yazmadı mı😔 merak etme zaman çabucacık geçiyormuş gerçekten 🫶🏻
Mavisim099 Esrayunus merhaba çok rahat bi gebelik geçirdim bulantı kusma olmadı sadece çay pilav kahve tiksinmem oldu . Portakal çok yedim ekşi şeyler yani 😇 gönlünüzden geçeni Rabbım nasip etsin inşallah 🫶🤲