Poncik38 esnyz14 dimi nasıl dayandim bende bilmiorm 😆 hepsini birden almak zorunda kalcam bu gidişle. Heryerde bisey beğeniyorum aslında ama aman daha çok var diyip almiyorum 😆 sizin eksikler varmi aldınız mı herseyii
esnyz14 Poncik38 Ay evet çok şeker şeyler var gerçekten🤭 aldım çoğu şeyini dayanamadım, iyi de oldu aslında🫣 ufak tefek kendime almam gereken şeyler kaldı çok şükür 🥹
Gizmo55 Son 7 🥹 Heyecanla bekliyoruz kızımızı günler azaldıkça insan daha sabırsız ve heyecanlı oluyormuş sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah 🙏🏻 🥰
esnyz14 Gizmo55 Oyyy senin bitmiş resmen Allah’ım bize de nasip etsin, güzel kızına sağlıcakla kavuşasın inşallah 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Syma_07 esnyz14 olmaz mıı heyecan korku hepsi var ilk hamileligim tecrübesiz olunca insan korkuyorda😌
cauuv1 esnyz14 heyecan suanlık yok bana süre uzun gibi geliyor daha var diye düşünüyorum ve zaman durdu sanki o yüzden heyecan vs henüz yok😅😅
Mavisim099 Esrayunus merhaba çok rahat bi gebelik geçirdim bulantı kusma olmadı sadece çay pilav kahve tiksinmem oldu . Portakal çok yedim ekşi şeyler yani 😇 gönlünüzden geçeni Rabbım nasip etsin inşallah 🫶🤲
Esrayunus Mavisim099 ben hamileyim öğrendiğimden beri tatlı yemiyorum Nouma da çok severim çay da içemiyorum hiç bakalım ama bulantı fena
Safiye_Hayrunnisam6 esnyz14 aiiyy evet bal kızım geliyor İnşAllah sabırsızlıkla bekliyoruz onu dilerim herşey gönlümüzce olsun 🌸