TanjununAnnesi Mv00 canım öyle net bişey yok zaten doktorda söylüyor sağlıklıysa bi sıkıntın yoksa kilosu iyi diye kişiden kişiye değişiyor yanlış bilgi vermek istemem senin ki ne kadarLık ☺️
Mv00 TanjununAnnesi 29+5 iz en son üç hafta önce gittik . Yarın kontrol var kilosu ne kadar olursa normal diye merak ettim de ☺️
Hilallalal TanjununAnnesi erken gelmeye çalışıyor ama sıpa 😊 kafası çok aşağıda inşallah zamanında gelir 🙏
TanjununAnnesi Hilallalal görümceminde öyleydi canım 32. Haftada sonra ilaçla açılmayı önlediler simdi 38. Haftada doğumu bekliyo 😂😂
AygyulSina TanjununAnnesi 2 kilo oldu mu acaba diye merak ediyorum haftasina gore kilolu geldi gerci doktor iyi kilosu kilolu degil dedi. Onemli olan saglikli olmasi valla kilosu çokmus azmis onemli degil
Meyrasu92 Biz 27+6 da 1200 gramdık boyunu ölçemedi doktor kuzum durmadı 🐣şimdi 29+6 olduk daha hastaneye gitmemize 10 gün var.Kızım kilo alsın diye hafta da bir balık yiyorum.Ceviz yemeye çalışıyorum ve kaşar kilo aldırıyormuş diyorlar hepsini yiyorum 😁
TanjununAnnesi Meyrasu92 canım zaten o haftalardan sonra bebişe kilo almaya baslıyosun ☺️ Merak etme ne yersen ye alıyo ☺️☺️ Kendimden biliyorum
ZehraKarayel 30+4 iken 42 cm, 1820 di. Onden gidiyor yani. 32 dolunca tekrar gdicez bakalim, dogum izni icin rapor alicaz
TanjununAnnesi Hilallalal olur olur merak etme canım doktor normal olsun diye zaten erteledi sanada öyle der bi sıkıntı olmazsa ☺️❤️😘