Nurci TanjununAnnesi 31+1 de 1650 gramdı oğlum suyum azalmaya başladı yarın tekrar gidicem kontrole kilosu ve suyunun durumunu çok merak ediyorum
Meyland 31 haftalıkken gittim bende1720 gr 42 cm idi. Suyu falan çok iyi Allaha şükür ama kafa yukarda. Anası gibi asi olacak sanırım🤭
Tuos2306 TanjununAnnesi gecen hafta 32+1 de gittim 2000 gr 45 cm boydu. Şuan 33+3 üm bu cuma 34+0 da randevum var bakalım :)
Tuos2306 bsebse maşallah canım bebişine :) boyu çokta önemsemiyolae zaten bizimki fl uzunluguna bakıyor sadece. 7 ile çarp ortalama boyu diyor. Kilosunu takip ediyo genelde :)
TanjununAnnesi bsebse maşallah kilosu çok iyi boyunu zaten tam anlamıyla bilemiyolar dün görümcem dogum yaptı 47 cm dogdu normalde 3 hafta 49 cm demişti doktor ☺️ Tutmuyo tam yani canım
bsebse Tuos2306 fl nin yazdigi kagidi da almiyorum bi foto aliyorum :) 29+4te 40cmdik en son o zaman biliyorum:)) saol canim benim sizede masallah ❤ cinsiyet ne
Tuos2306 bsebse bizim doktor kendi veriyor ben ölçümlere bakıom hep ya neyi ne çıkmış falan diye :)) takıntı işte :) erkek canısı 😊 senin ne ?
bsebse Tuos2306 bizimki onu ekrana yansitip tek tek soylediginden benim aklima gelmio hic :)) masallah ismi belli mi kuzununn ❤❤ bizimkide kiz teyzesii :))
Tuos2306 bsebse aman çokta örnmli değil zaten :) sağlıklı olsunlarda. Belli teyzesi Ertuğrul olucak nasipse ☺️ Sizin prensesinki belli mi 😊
Tuos2306 bsebse ımm Azra çok severim :) adıyla yasasın prenses💕 bizmde kız olsaydı güneş koyucaktık kosmet ertugrulaymış 😊
Tuos2306 TanjununAnnesi amin canım bnm 🤲🏻 Vlla bizim doktor kilosundan pk memnun olamıyor sanki 😂 eh fena degil fln demişti. 😂