NeclaMecitoglu Papatya07- çatlama olmuş bizim o zaman yaa hayırlısı olsun müjdeli bir ay olsun bize inşallah merakla bekliyoruz 🥰♥️
Sukran2022 Papatya07- çatlaman dün olmuş bitanem senin dediğin gibi bugünü de değerlendir ama artık herşey Allah’a kaldı 🙏
Papatya07- Sukran2022 evet canım benim bugünüde değerlendircem sonrası nasip nasıl bu kadar hızlı oldu onu anlamadım
dolunayes Papatya07- catlamis canim dediklerimi bugünde uygula hayirli olsun. Ben teste devam ediyordum. Ben genelde ayda 2 yumurtluyorum
Papatya07- dolunayes uygulayacağım canım elimde kalan testlere devam ederim bende belki birdaha olursa onuda değerlendiririm
dolunayes Papatya07- bir gun normal hızlı degil iki gun surunde var benim yumurtlama biri bir gun. Digeri iki gun surmustu canim
dolunayes Papatya07- iliski degerlendirme ama sadecw test yap olursa yumurtlama ona gore degerlendirirsin
Papatya07- dolunayes ama canım tam bir gün değildi ki öğlen pik oldu akşama silikleşmeye başladı 😂 farklı bişeler olduda bakalım tuttu mu ay sonunu merakla bekliyorum
Papatya07- dolunayes yok kuzum bugünü değerlendircem sonra eşim göreve gidiyor zaten olmayacak bir kaç gün sadece test yaparım olur denk gelirse değerlendiririm
Cmscms06 Papatya07- merhabalar bu testlerinizin markası ne acaba? Çizgiler çok netmiş bir dahakinde ben de bundan alayım🥲