Papatya07- NeclaMecitoglu merhaba canım bugün yapmadım dün yapmıştım ilk zamanlardaki gibi bayağı silik çıktı elimde testte bitti daha almak istemedim beklemedeyim senin nasıl durumlar 😊
Papatya07- NeclaMecitoglu benimde aynı kuzum elinde varsa devam et istersen belki bir yumurtlama daha görürsün
NeclaMecitoglu Papatya07- var tatlım ben yurt dışında olduğum için çoklu almıştım yakın olsaydık sanada yollardım :)🥰
NeclaMecitoglu Papatya07- bu ay sonu ben 27 28 günde bir görüyorum yani 30 mayıs umarım inşallah olmam sende isteyen herkeze nasip olsun 🌺
NeclaMecitoglu Papatya07- belirtilerin neydi canım kendim olmuşum gibi adına çok sevindim yaa valla 🥹
NeclaMecitoglu Papatya07- yaaaaa çok sevindim adına canım benim rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eylesin inşallah 😘🌺
Papatya07- NeclaMecitoglu sağol kuzum Allah razı olsun kan veremedim daha kesin olarak göremiyorum hayırlısı ile sağlıklı ilerler Rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Papatya07- NeclaMecitoglu canım benim 🌼 3 4 gündür Kasık ve karın ağrım vardı miğde bulantısı geçende demiştim ya tansiyonum falan düştü ona yordum bugün dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım
NeclaMecitoglu Kuruma çizgisi degildir degil mi hemen çıktı 1 dakikada inanamıyorum ya oğlumu kaybettiğimden bu yana ilk yüzümün güldüğü zaman şuan 🥲
Papatya07- NeclaMecitoglu yok kuzum kuruma değildir o hemen çıktıysa bendede bu şekilde oldu 🥰🥰 gözün aydın Allahım sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin 🤲🏻