dolunayes geçen sene evlendim hemen ayımda hamile kaldım çok güzel bir hamileliğim vardı ta ki türkiye ye gidene denk 3 aylıkken izmire gittim almanya dan 2 hafta sonra az kanamam oldu ısrat ettim ailemin yanında 2 hafta yine sonra döndüm 1 hafta sonrada yani 18 haftalık iken suyum gece patladı komple geldi hastane yatış derken antibiyotik verdiler 4 ay dile kolay hastanede yattım her günüm sızlamak dua aglamakla geçti ilk çocugumdu ve burda kimsem yok eşim harici yanlızlığıma ses olucaktı 34 haftalık oldum doğuma karar verdiler tabi o zamana kadar oğlum saglıklıydı gelişimide sıkıntı yoktu taki doğana kadar doğdu gündüz gecesi doktorlar görmemi istedi orda anladım zatn gün içindede göstermediler ki özlemiyle kaldım gördüğümde kötüdü yanı kımıldaması yoktu doktorların gözlerinden dercesine ölüyor çocugun bakışı ne diyim berbat bir dönem yaşadım öldüm dirildim yetmedi babamı bir ay sonra kaybettim yani kısacası öldüm öldüm sezaryan oldum 2 ay da korunmayı bıraktım 3 ayda yapamadım yokluguna çocugumun hamile görmek duymak bebek görmek canımı acıtıyor yani anlıcagın ihtiyacm var karnımda hissetmeye benim hikayemde bu rabbim sınadı bidaha sınamasın kimseyede