Bunu bu gün duydum arkadaşımın 39. Haftasında doğum için sancıları geldiğinde 4 cm den fazla açılması olmamış gelip gidip alttan muayene etmişler falan kurcaladılar diyo kendisi ve sonra bebeğin suyunu şiş gibi bişeyle patlatmışlar ama yine doğum gerçekleşmemiş sezeryana almışlar böyle bişeyi daha önce burda hiç okumadım suyu patlatmalarını da bebeği kanala yönlendirmek için yapmışlar çok garip geldi böyle bişey yaşayan varmı ?
Bebeğin suyunun patlatılması
YouTube doğum hikayelerinde çok duydum
Youngplanner evet bende yaşadım 4 cm oldu hala suyum patlamadı enson çubuk şiş gibi birşeyle patlattı şimdi açılman hızlanacak dedi ve öyle de oldu doğum daha hızlı ilerledi ve normal doğum yaptım. Arkadaşının son dakika sezeryan olması başka sebeptendir
Youngplanner evet yapıyolar, ilk doğumda benim suyum azar azar 1,5 gün boyunca geldi doktorlara suyun bittiğini söylediğim de emin olmak ve doğumu hızlandırmak için benimde suyumu patlattılar.
Melegimm_2509 acıdı mi
Youngplanner benim de kendileri patlattı ama elle yapmışlardı
Youngplanner benimde suyumu patlattılar suyum sızıntı şeklinde geliyordu ama doktor şiş gibi birşeyle tamamini patlatti. 15 dakika sonra kızım kollarimdaydi.ama tabi doğum bu her aşamasında sezeryana dönebilir Allah korusun bı sıkıntı çıkarsa
bitterciko elle yapamaz canım elinin içine almıştır şiş gibi şeyi sen gormemissindir steril olmazmış yoksa
Youngplanner bende yaşadım ama bana birşey sokmadilar direk kadın iki parmağını soktu patlattı benim nefesim gitti nefes alamadım tırnağı battı kadınin nefes gitti çocuğun solunumu düştü hemen ayaklarıma varis corap giydirdiler parmalarima mürekkep bastirdilar sezeryana alacaklar hepsi bir koştu hemşire doktor görmen lazım annem yanımda agliyor onu çıkardılar artık o gitti sonra çocuk düzeldi Allah hava takdilar hem ikiniyorum hem ağzım kurudu hem ağzım da hava var karnıma bastırıyorlar bı yandan erkek çağırdılar kızın gücü yetmedi karnıma bastiramadi sonra da bi baktım kızım geldi dünyaya çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bakalım ikinci çocukta ne olacak inşallah kolay olur benim de sancım hiç birşeyim yoktu 4 cm açılmam vardı çayı muayenesi yaptılar son dakika dönmüştüm sezeryandan ama çok sakin kaldım görseniz inanamadim kendime
Hazalaskin doğrudur valla o Korkuyla o kadarını görebildim 🥲
bitterciko aciyormu
Hazalaskin aciyormu canim?Sis nasil sokuyorlar ya iceri offf patlatinca girince agri oluyormu
Youngplanner benimde patlattilar iyi ki patlatmislar meger kakasini yapmis bizimki yoksa anlamicaklardi
Youngplanner evet benimde suyum kendi patlamamisti. Fazlasiyla sancm ve acilmam olmasina rağmen. Hastanede patlattilar. Normal doğum yaptim
Papiiii o an o kadar acım vardı ki onu hissetmedim bile
bitterciko yaa bende doğurmak istyoem 22.23ne kadar dogurmazsam doktorum baslatiriz dedi kendimiz suni sanci istemiyorum ama baskada hangi turlu baslatila bilirki acilmamda yok
Papiiii hurma bol yürüyüş squat yardımcı oluyor açılmaya
bitterciko yapicam bunları mutlaka kendi sancim gelsin istyorm ya
Youngplanner benim de oyle oldu söyleki 38+0 da kontrolüm vardı gittim çatı muayenesi yaparken 5-6 cm acikligin var doğumu başlatalım dedi hemen soyunup önlük vs giyindim bir şeyle suyumu patlattilar suni sancı verdiler 40 dakika içinde doğum oldu
Papiiii hayır ağrı vs olmuyor sadece