Oznur-96 fztanne_ ya o bilinmiyor benim gebelikden önce akneli cildim vardı kızım olcak hepsi geçti bi güzellik geldi
Kevser5552 GulerSanverdi1 benim bebeğim erkek ama hiç hayatımda yüzümde sivilce görmem sürekli çıkıyor herkes kiz düşündü ama bizimki erkek geliyor
Sevgi1985 fztanne_ 😄 alakası yok şekil ve değişimle mide bulantısı aşerme gibi şeylerin cinsiyetle hurafe canım ☺ama işte maksat eğlence olsun dersen kızda çirkin oluyormuş şunu annenin güzelliğini alır diyorlar 🤣
fztanne_ Sevgi1985 inanın ki amaç gerçekten eğlenmek de işte üç haftamız sanırım böyle geçecek hurafelerle 😅
AsyaCngz55 fztanne_ normalde erkek bebekte derler. Ama benim kızım annesine yaradı 🤭 inanma canım böyle şeylere hepsi hormonlarla alakalı
Fatmisko fztanne_ ilk oğlımda çok güzeldi bebek gibi cildim şimdi ikinci hamileliğim buda erkek ama solgun sivilceler falan çıktı ama ilerleyen xamanda olur belki şuan 18 haftalık
iremcannn1907 fztanne_ erkek derler. Ben böyle şeylere inanmazdım ama cidden oğluma hamileyken cildim bebek gibi olmuştu 😂
Mylove1998 gakkoyengee hamilelikte bı ilaç var sivilce için doktor onu oneriyor ve hiç çıkartmıyor bende de sürekli sivilce varken azalttı baya krem doktorun verdiği