Zln2152 fztanne_ maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bu haftalarda belli olur aslında Ben 12 haftalıkken öğrenmiştim ☺️
SaHil_Hayat fztanne_ ben pek inanmıyorum ya 😂 benim kız cildim iyice açıldı güzelleşti yani görenler öle diyor 😂
Tugceliko-19 fztanne_ alakası yok canım benim kızımda yüzümde tek tük sivilce vardı o da dudak çene kenarlarında gören oğlun olacak diyodu . Şimdi 2. Ye hamileyim yanaklarımda var tek tük onun harici yüzüm çok güzelleşti yine kız bekliyorum 😂
fztanne_ Tugceliko-19 yaaa sağlıkla alın kucağınıza🥰 ben de cinsiyeti tahmin edebilmek için tüm hurafelere baş vuruyorum 🤦🏻♀️
Mrtbrv fztanne_ vala bende allahım neler yaptım hepsı erkek cıktı cebrem hepsı erkek dıyor fakat doktor bır defa kıza benziyor ama kesın dıyemem dedı dahada gosterme dı neysekı carsamba gıdıcem doktora. Deprem bolgesındeyım bır turlu sıra bulamadım
Tugceliko-19 fztanne_ ben de canım ama ne yazık ki alakası olmuyo bana bakan herkes oğlun olacak diyo karnımın şekli vs ama büyük ihtimalle kız . Kaçıncı haftadasın burda bi kız var 10 haftalık ve üstüysen kese şeklinden biliyo cinsiyeti
Mrtbrv fztanne_ tslr ederım yaaa😁ramazandan berı gitmedim 1 bucuk ay oluyor tabı. Ama 5.aya gırdım tabı
Ilkannelik41 Hormonlardan diye düşünüyorum cinsiyete ilgisi varmi bilmiyorum ama benimde cirkinlesti cillerim cogaldi sivilcem çıkmazdı sivilcem çıkar oldu garipp🤗