Mervelikli Cicilibicilim ben 33+1 deyim normal hareketlerinden hariç sancı kasılma hiç birşey yok galiba benimki gelmeyecek 🤭😃
Cicilibicilim Mervelikli olur olur daha zaten ara ara oluyo bu haftalarda daha düzenli değil benimki de 😊
Mervosssse Cicilibicilim Ağrıma bende olmuyor da yanma ekşime çok oluyor. Buda normal demişti doktorum.
Cicilibicilim Mervosssse bende sabahları veya gün içinde mide ağrısı oluyo acaba baskı yaptığı için midir ki 🤷♀️
Ftma4646 Cicilibicilim 33+1 iz şuan.dun doktora gittim.idrar kaçırdığim için aşırı kaşıntim vardı.mantar için fitil ve krem yazdi doktorum bugün çok iyim.2300 kg yuz.sizler kacsiniz
Cicilibicilim Ftma4646 sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim ben 2 hafta önce gitmiştim kontrole 30+5te 1525 gramdı şuan kaç bilmiyorum
Zereniim 32+5im 2 3gündür kasık ağrım oluyor bu haftaya kadar hiç olmuyordu sanki hiç geçmiyor gibi az az hep sancım var adet ağrısı gibi normal mi ki
Cicilibicilim Zereniim bende de var bu belirtiler ama normal olduğunu söyledi doktorum bu haftalarda doğum sinyalleri işte canım 🥺
Daisy3314 33+3 üz hâlâ sancı ve kasılma hissi yok . Doğumun olacağını nasıl anlayacağımı düşünüyorum. 🤔
Cicilibicilim Daisy3314 olur bi şekilde valla bende çok merak ediyorum nasıl başlayacak yada doğum başladığın da ya anlamazsam diye endişeleniyorum