Mervosssse Cicilibicilim hepsi mevcut. Bugün doktora gittim. Hepsi normal artık dedi. İçim az da olsa rahatladı. Sağlıkla gelsinler 😇
SheeR Cicilibicilim 32+6 yım sancıdan hastanede yattım açılmam yoktu ama doktorum bırakmadı 😔 sanırım geliyor gelmekte olan
Bedihaaa Cicilibicilim bende de hepsi mevcut bugün dayanamayıp hastaneye gittim nst de sancım gözüktü biraz serum takıp tekrar baktılar düzeldi dediler 30haftalığım 😔 şuan tekrar başladı ağrı sancı bakalım nasıl olacak
Mervelikli Cicilibicilim ben 33+1 deyim normal hareketlerinden hariç sancı kasılma hiç birşey yok galiba benimki gelmeyecek 🤭😃
Cicilibicilim Mervosssse benimde kasıklarım da batma oluyo ya hele ki sabah uyandığım da şiddetli sancım oluyo ama sonra geçiyo bide sürekli göğsümün altına sokuluyo
Mervosssse Cicilibicilim Bende de oluyor çok ani hareket etme yavaş yavaş kalk yataktan koltuktan. Korkma sonradan geçen ağrılardan sancılardan. Geçmeyen düzenli gelen geldikçe artan ağrılardan kork.
Cicilibicilim Mervosssse yarın tam 33+0 oluyoruz belirtiler git gide artıyo bazen gün içinde şiddetli sancı giriyo bikac dakika sürüyor ama geciyo
Cicilibicilim SheeR sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim allahım sağlık sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ama erken daha beklesin biraz daha minnoş
Mervosssse Cicilibicilim bir kac dk sürüyorsa korkma. Baktın ilerliyor. İçin rahat olsun diye bi doktoruna git. Yada kadin doğum acile. Ama artık sancıların ağrıların kasılmaların olması cok cok normal durum. Sonuçta rahmimiz büyüyor bebek baskı yapıyor. Rahim doğuma hazırlık yapıyor. Güzel süreç bunlar tadını çıkarmak lazım.😊
Bereket_41 Ben 34+3 um ve bebek adaya indi doğum belirtilerim başladı ama sancılar düzenli deyil bekliyorum sadece devamlı büyük helam geliyor az az baskı çok var hem önden hem arkadan maf etti beni
Cicilibicilim Bereket_41 peki bebeğin aşağıya döndüğünü hissediyomusun yani ben hiç anlamıyorum daha benimki sürekli göğsümün altına sokuluyo gelip
SheeR Cicilibicilim ay inşallah ya benim de tek isteğim o biraz daha beklemesi 😒 inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında kucağımıza alalım
Bereket_41 Cicilibicilim canm ben 31 haftalıkken dönmüştü bebek hayla da öyle anlıyorum yani şöyle anlarsın namaz kılarken oturarak kılıyorum ayaklarını nerdeyse gogsumden cikartcak sanki öyle anlıyordum ama şimdi asaya düştü karnım 2 gündür öyle baskı olmuyor
KadriyeSoyucok Bende 30. Haftadayım bugün baskı sağ kasıkta ağrı oluyor bebek hep kasılarıöda kımıldıyor karın ağrısı gaz da karışık üşüttümmü anlayamadım ama artan bir ağrı sancı yok çok şükür
Cicilibicilim KadriyeSoyucok inşallah vakti zamanı tamam olunca gelir yavrularımız sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah 😊🤲
Cicilibicilim Bedihaaa erkenmiş daha canım ya sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında kucağına alırsın inşallah 🤲
Mervosssse Cicilibicilim Ağrıma bende olmuyor da yanma ekşime çok oluyor. Buda normal demişti doktorum.
Cicilibicilim SheeR Amin canım benim inşallah yine de buraya yazarsın son durumunu habersiz bırakma bizi de