Cicilibicilim Mervosssse son bisey daha sorucam 😁 benim karnımda sürekli kalp atışı gibi seğirme oluyo bunun nedeni ne acaba bebeğin kalp atışı değildir heralde
Cicilibicilim Zereniim bende de var bu belirtiler ama normal olduğunu söyledi doktorum bu haftalarda doğum sinyalleri işte canım 🥺
Cicilibicilim Daisy3314 olur bi şekilde valla bende çok merak ediyorum nasıl başlayacak yada doğum başladığın da ya anlamazsam diye endişeleniyorum
Daisy3314 Cicilibicilim Kişiden kişiye göre çok değişiyormuş benim arkadaşım hiçbir sancı çekmeden hissetmeden açılması olmuştu ondan çok korkuyorum umarım hissederiz ve hazırlıklı oluruz :)
Mervosssse Cicilibicilim o bebeğin hickirmasi ☺️ ve bu cok normal. Benimde oluyor her gün. Haftalar ilerledikçe günlük hıçkırık sayisi da artıyor. Bunu da sordum doktora iyi birsey olduğunu dış dünyaya ciğerlerinin alıştırma yaptığını söyledi 😊👍🏻
Cicilibicilim Mervosssse ayy çok teşekkür ederim canım benim ya ben yurtdışında yaşıyorum henüz dil bilmiyorum doktora herseyi soramıyorum eşimde napsin anlatabildiği kadarını çeviriyo bende bilen birine sorayım dedim kusura bakma çok soru sordum 😁
Mervosssse Cicilibicilim olur mu öyle şey istediğini sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevap veririm ben rahat ol hepimiz bu yoldayız 😅
Cicilibicilim Mervosssse sağol canım benim hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı😊🤲