Hazl12dhgfj ikizi hiç hesaplamadım onu öğrenmedim de ama yine de tek bebek gibi bakmaya çalıştım erkek çıktı😂😂
Cinsiyet öğrenen anneler ?
Ceren1993 yumurtlama adetten sonraki 10 gün içinde bu olmuyor mu ?? Öyle biliyorum yani , öle ise nisan oluyor . Adet 14 nisanda gördüm 16 gün dahi olsa mayısa kadar o vakitte olmuştur herhalde 🤩
Ceren1993 bakabildin mi canim
Delice_zeytin kız ne hediyesi aman bacım sağol almış kadar oldun ben hesaplıyorum sadece daha biz doğduğumuzda bile bebeklerimiz kaç tane olacağı cinsiyetleri belli dilerim Rabbim nimetini verir
Delice_zeytin hayır adetten önceki 14. Gün
Ceren1993 20 Ocak adet tarihi 26/12/1992 🤍
dolunayes kız canım 30 Temmuz yazmışsın doğru mu son adet
iki ya sorma her ay iki oluyor benim
Biri 31 mart iste 1 nisan catlama
Biri 2 nisan 3 nisan yumurtlamq 4 nisan catlama nisanda da kiz mi çıkıyor canim ay olarak kendimi kıza hazirliyim :) bakabildin mi canim
30 temmuz 1993
@Ceren1993 beni unuttun arada :)
Ceren1993 deme ya doktor erkek olduğunu söyledi ama inşallah biri kızdır 🙏😏neyse herşeyden önce sağlıklı olsunlar da 😊
Ceren1993 30 temmuz dogum tarihim 1993
Son adet 20 mart 2023 :)
iki ya sorma her ay iki oluyor benim
Biri 31 mart iste 1 nisan catlama
Biri 2 nisan 3 nisan yumurtlamq 4 nisan catlama nisanda da kiz mi çıkıyor canim ay olarak kendimi kıza hazirliyim :) bakabildin mi canim
30 temmuz 1993
Ozlemmm35 erkek belli değil mi
Ceren1993 amiiinnn gönlümüzden geçeni hakkımızda Hayrlı eyleyip nasip eylesin inşallah. Ama asla unutmam ulaşırım sana net ☺️ Dualarında aklına gelirsem dua eder misin
dolunayes Mart erkek Nisan kız❣️
Ceren1993 anam o zaman tam kritik dönem oluyor ayyy
Delice_zeytin ederim tabi benim nimetim var rahmetim olsun seninde rahmetin var nimetin olsun inşallah❣️
Ceren1993 ee asko son adeti 20 mart dedigimde kiz dedin kafam corba :)
Delice_zeytin yaaa gördün mü 😂😂 sizin gibi döngüsü ay sonu olanlarda hata alırız genelde çünkü siz bilmiyorsunuz ki biz bilelim 😂😂
dolunayes kız kafamı karıştırıp durma😂😂 son hesapladığım neyse o onu da 3 sefer hesapladım yanlış vermiyim diye
Ceren1993 yok yok nisan bu bebe , mayısın ¾ ünden sora ilişki yaşandı ozamanda yumurtlama olmamış oluyor . 😂
Ceren1993 amiiinn ne güzel dedin Allah kat kat razı olsun senden