dolunayes dur o zaman bi daha yaz yumurtlama gününü de yaz hepsini tek mesajda❣️
Cinsiyet öğrenen anneler ?
dolunayes kaç kez yumurtladın bacım sen
Delice_zeytin bir de sen neye göre bakıyorsun ? Yani bi tablo filan mı var elinde
Delice_zeytin adet döngüsü 30 mu bak yeni olduğu için geç döllenme filan olabilir bn şimdi hesaplarım sen kalp atışını duyunca tekrar yaz emin olalım tarihten
- Düzenlendi
Ceren1993 iki ya sorma her ay iki oluyor benim
Biri 31 mart iste 1 nisan catlama
Biri 2 nisan 3 nisan yumurtlamq 4 nisan catlama nisanda da kiz mi çıkıyor canim ay olarak kendimi kıza hazirliyim :) bakabildin mi canim
30 temmuz 1993
Delice_zeytin son adet tarihin değişmezse ve döngün 30 ise erkek❣️
dolunayes doğum tarihini de yaz bakayım bi daha kız bulamıyorum çok mesaj var
Ceren1993 adet döngüm son ⅔ aydır 3 gün filan gecikiyordu 30 gün olmuştu nisan ayındaki döngüm
Ceren1993 hangi aksi durumda kız ? Geç döllenme olmuş ise mi kız ?
Ceren1993 30 temmuz 1993 canim
Ceren1993 ayyy yeminle inanılmaz mutlu oldum allahım herkesin gönlünden geçeni hayırla nasip etsin .. inanılmaz duanın olurum . Ve hediyeni yollarım öyle olursa çok istiyorum çünkü bir kızım bir oğlum olsun diye.. kızım var inşallah Buda erkek olur hayrlısıyla
01/01/1997 son adet 12 Eylül ikiz gebelik
Delice_zeytin nisanda kaldıysan erkek mayıs kız❣️
Hazl12dhgfj ikizi hiç hesaplamadım onu öğrenmedim de ama yine de tek bebek gibi bakmaya çalıştım erkek çıktı😂😂
Ceren1993 yumurtlama adetten sonraki 10 gün içinde bu olmuyor mu ?? Öyle biliyorum yani , öle ise nisan oluyor . Adet 14 nisanda gördüm 16 gün dahi olsa mayısa kadar o vakitte olmuştur herhalde 🤩
Ceren1993 bakabildin mi canim
Delice_zeytin kız ne hediyesi aman bacım sağol almış kadar oldun ben hesaplıyorum sadece daha biz doğduğumuzda bile bebeklerimiz kaç tane olacağı cinsiyetleri belli dilerim Rabbim nimetini verir
Delice_zeytin hayır adetten önceki 14. Gün
Ceren1993 20 Ocak adet tarihi 26/12/1992 🤍
dolunayes kız canım 30 Temmuz yazmışsın doğru mu son adet