2prensessannesi Patiquin benim ablam genel olarak surekli orayi kullanir cok da memnun o hastanede suda dogum yapti hatta . Bir de instagram da bahar tadinda gebelik diye bir sayfa var kendisi golcuk de ebe ozel muayenesi de var ozel ebe olarak hastaneye geliyor medardq ozellikle daha rahat oluyor tamamen dogal dogumcu evde suda dogum da yaptiriyor bende o ebeyle takipliyim ayni zamanda dogumda yanimda ozel olarak istiyorum fiyati da uygun mutlaka gorusmenizi oneririm digumda önemli olan ebe oluyor medara gidip o ebeyi de alirsaniz sirtiniz yere gelmez.
Patiquin 2prensessannesi anladım genel olarak önerilmiyor ama memnun kalanda var demek ki. Öyle bir ebe uygulamasından haberim yoktu araştırayım çok teşekkür ederim :)
Patiquin 2prensessannesi bu arada suda doğum için ne kadar ücret ödedi ablanız. Sanırım daha sancısız oluyormuş
fatos41 2prensessannesi merhabalar bu yorumu yapalı uzun süre olmuş ama fikriniz vardır belki diye sormak istedim bahar tadinda gebelik diye sayfayı bende takip ediyorum acaba ebeyle anlastiniz mi memnun kaldınız mı birde şehir hastanesinden paylaşım yapıyor kendisi anlaşma yapsak şehir hastanesinde özel olarak ebelik yapar mı kendisi bilginiz var mı ?
Sibelbayram Yagmurella41 güncel fiyat bilmiyorum Çarşamba nasip olursa gidicem o zaman sorarım insallah
Binnurr1 Yagmurella41 Canım bende Sare Hanima gittim ama memnun kalmadım. Sorularım hep havada kaldı. Sadece güler yüzlü biri
Strawverry Patiquin kandiradan izmite kocaeli şehir hastanesi Pınar Çakır aşırı memnunum doktorumdan şuan yatisim yapıldı her gün kontrole gelir güler yüzlü en azından bilgi veriyor ben çok memnunum
2prensessannesi Patiquin 3 sene oldu ablam dogum yapali o zaman 7 bindi 2 binde ebeye vermisti. Guncel fiyatlardan bilgim yok ama dogumu yoneten süreci isleyen ebe olmustu
Smraa1 Konak hastanesinde firdevs sekerci var çok ilgili çok tatlı dilli muayene 15 20 dk sürüyor kesinlikle tavsiye ederim.
Smraa1 Şuan 13 bin TL ama değişecek haziranda büyük ihtimal, sizin doğuma kadar güncellenir ben fiyatı yüzünden başka hastaneleri araştırıyorum şuan ama para sorun değilse doktor gercekten çok iyi