GULMUSTAFA-2011 Patiquin Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alalım kucağımıza bebislerimizi
Sibelbayram Yagmurella41 güncel fiyat bilmiyorum Çarşamba nasip olursa gidicem o zaman sorarım insallah
EraSoniC Patiquin Kocaeli Gölvük Medar hastanesinde profesör var İzzet Şahin ben kendisine gidiyorum çok memnunum çok ilgili çok babacan bir doktor kendisi tavsiye ederim acıbadem hastanesindeydi önceden ve eğitimi çalışma hayatı çok iyi doktorun birde medikalpark var izmitte yahya kaptanda orada bir bayan var profesör oda Sebiha Özdemir Özkan kendisi birincilik ile bitirmiş okulu ve üstün başarı ödülü var bu iki doktor bilgi ve donanım açısından çok iyi gerçekten ama İzzet beyin olduğu hastane daha yakın Karamürsele
nurbanu-y Patiquin bende yakın zamanda doktorumu değiştirip Ünal Türkay’a geçtim Medicalparkta kesinlikle tavsiye ederim. Aşırı kibar güzel güzel anlatan sizi rahatlatan bir doktor 31. Haftamda tanıştık kendisiyle çok çok pişmanım başından beri gitmediğim için. Whatsapp üzerinden sorduğum sorulara da aynı şekilde dikkatli uzun uzun cevaplarla dönüyor. Önceki doktorumun ultrason süresi maksimum 3-5 dakikayken Ünal Bey’le 15 dakikalık randevu süremin tamamını doldurdum diyebilirim ultrasonda bebeğin yüzünü görebilmek için hiç sıkılmadan uğraştı. Yol sıkıntınız yoksa bir randevu alıp denemenizi tavsiye ederim.
nurbanu-y Elif2424 merhaba 890 ₺ sanırım ben eşimin küçük bir indirimi olduğu için 715 ₺ e muayene oluyorum
fatos41 2prensessannesi merhabalar bu yorumu yapalı uzun süre olmuş ama fikriniz vardır belki diye sormak istedim bahar tadinda gebelik diye sayfayı bende takip ediyorum acaba ebeyle anlastiniz mi memnun kaldınız mı birde şehir hastanesinden paylaşım yapıyor kendisi anlaşma yapsak şehir hastanesinde özel olarak ebelik yapar mı kendisi bilginiz var mı ?
2prensessannesi fatos41 merhabalar evet özel olarak görüşüyorus mikemmel biri gerçekten. Emeklilik için aralık ayına kadar şehir hast görevli Aralık’ta emekli oluyor ama şehit hast özel ebe yasakmış olamıyor ama talep edene şöyle yardımcı oluyor evde dogumu takip ediyor sizi son an da şwhşr hast gönderiyor ondan sonrası sizde diğer türlğ istediğiniz özel hast özel ebe oluyor güncel ücreti 6 bin dogum çncesi sonrası hep yanınzda rakip ediyor
Milen7 Atakent cihan hastanesi Betül nalbant, sıcacık sevecen ilgili bir doktor, telefon numarasını veriyor mesejlara kısa sürede dönüş sağlıyor vs
fatos41 2prensessannesi anladım çok teşekkür ederim.ozellerin fiyatları çok aşırı yukselmis durumda Mayıs da doğum yapacağım bakalım o zamana kadar fikrim değişmezse belki kendisini evde takip etmesi için anlasabilirim.