CemrePektas inşallah canım ya ilk gebeliğimde ıgm negatifti bunda pozitif olunca korktum kaç gündür moralim bozuk tekrarladı testi geri pozitif çıkmış bende avidite sonucunu bekliyorum daha çıkmadı sağol canım benim yüreğime su serptin Allah’ın izniyle tüm annelere sağlıklı bebek dünyaya getirir bende dahil

yasmin51 bilemiyorum ben devlette yaptırdım meram tıpta, o da çook uzun sürdü. Özel hastaneye sordum 10 güne çıkar dedi devlette öyle diyince devlette yaptırdım. Dış merkeze gtitiği için uzun sürdü denildi bana. Ama korkmayın birşey çıkmaz Allah’ın izniyle

CemrePektas bende etlik şehir hastanesinde yaptırdım bakalım inşallah iyi çıkar canım çok sağol

CemrePektas ay bende orda yaptırdım size Mesaj gelecek dediler gelmedi 10. Gün aradım sonuç çıkmıştı sizinde gelmediyse mesaj gelmiyor pek

CemrePektas

Mrvsmt2502 ay ben hep aradım. 10cgün dolunca hergün aradım. Avidite kiti bittiği için Ankara’ya gitmişti kan o yüzden çok geç çıkmışttı. Bizim risk bitti şükür 3 4ay oluyor

Avidite yüksek cikmasi iyi birsey icinizi rahat tutun

CemrePektas benim de tam tersi cmv ıgg avidite yüksek çıktı toxoplazma ıgg avidite düşük çıktı

yesim_1738 canım cmv ıgg avidite yüksek çıktı ama toxoplazma ıgg avidite düşük çıktı cuma doktora gidecem

yasmin51 şimdi şöyle her labaratuvar normal aralığı farklı demişti doktor. O yüzden sen doktorunun ve enfeksiyon hastalıklarının yorumunu bekle içini ferah tut. İnşallah güzel eşyler söylerler

CemrePektas inşallah canım benim rahat olmaya çalışıyorum ama neden bilmiyorum aklım hep bunda

CemrePektas cmv igg avidite kac cikti nasil normal dediler yüksek cikmasi lazimki normal desinler ? Sinir değer 0.40 in üzeri cikmasi lazim