yasmin51 şimdi şöyle her labaratuvar normal aralığı farklı demişti doktor. O yüzden sen doktorunun ve enfeksiyon hastalıklarının yorumunu bekle içini ferah tut. İnşallah güzel eşyler söylerler
Avidite
CemrePektas inşallah canım benim rahat olmaya çalışıyorum ama neden bilmiyorum aklım hep bunda
CemrePektas cmv igg avidite kac cikti nasil normal dediler yüksek cikmasi lazimki normal desinler ? Sinir değer 0.40 in üzeri cikmasi lazim
yesim_1738 ablacım kadın doğum doktoru, perinatoloji doktoru, enfeksiyon hastalıkları doktoru hepsi toplandı dediler değerin bizim labaratuvar aralığında iyi 😂 enfeksiyonu muhtemelen 6 9 ay önce geçirmişsin. Daha öncesi bile olabilir. Siz sorunca e nabızdan baktım 0.42 çıkmış ve bana bir risk olmadığını söylediler. Şimdi doktorlara hesap mı sorayım😂
yesim_1738 bir de şey vardı, eğer enfeksiyon hamilelikte kapıldıysa eğer, kalbi durabilir ya da detaylı USG da organ eksikliği görülebilir, ya da başka sıkıntılar çıkabilir. Çok şükür hepsi iyi. 30. Haftaya geldim zaten, bir tanesi mutlaka görünürdü dediler. Çok şükür herşey yolunda gidiyor.
CemrePektas düşük dediniz ondan dedim zaten 0.40 üzerinde sorun yok :) Sağlikla kucaginiza alin inşallah.
- Düzenlendi
yesim_1738 bence bu ikili test ve detaylı USG hariç pek birşey yaptırmamak lazım anneleri çok düşündürüyorlar çok zora sokuyorlar. Tıbba güven sonsuz ama fazlası da zarar sanki
CemrePektas çok geçmiş olsun benimde öncecen geçirdiğim çıkmıştı ama gebe polikliniğinde doktor daha sonuç çıkmadan alalım demişti travma oluşturdu bende resmen
Mrvsmt2502 avidite ne cikti merve hanim
Bizimde avidite yüksek çıkmıştı daha önce geçirmiş oluyorsun şuan 31 haftalık olduk çok şükür
yesim_1738 tam değerini hatırlamıyorum 2 sene olacak neredeyse. sanırım %60 üzeri çıkarsa önceden geçirmiş olduğu belli oluyordu benimki 70 çıkmıştı
yesim_1738 bu enfeksiyonu gebelik sürecinde geçirmişim maalesef. 14.haftada detaylı ultrasonda her şey çok yolundaydı. Şimdi amniyosentez için 17.haftayı bekliyorum. Bir sorun varsa şayet detaylıda bir şeyler görünür müydü acaba