Deletedmom_50 meliiisoz ne yapıyorsun canım canim ya benden bugün sarı ya dönük bi akıntı oldu acaba nisan falan mı serklajlilarda nisan gelebiliyor mu beni biliyorsun haftam daha küçük ya 23 hafta 4 gün
Sevidmn Ebruli_08 3 saat gidip antalyada otelde kalip ertesi gun donuyorduk esim arabaya yatak yapmisti yatarak gidiyordum saatte bir hareket etmem icin duruyorduk allaha sukur bir sıkıntı olmadi
Ebruli_08 Sevidmn anladım bende Antalya ya gidip gelecem Allah izin verirse tekrar gebelik olursa Serklaj olacak 4 saat bizim Antalya ile aramız
meliiisoz Deletedmom_50 nişan balgam gibi çok katı yoğun bir şey canım pıhtı gibi düşün öyle bir şeymi
meliiisoz Deletedmom_50 o zaman normal akıntıdır canım çamaşırında beklediyse beyaz sarıyada dönmüs olabilir suyu çok iç
Busraa1606 meliiisoz çok şükür 🤲 çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleride göstersiiinnn. Ayy darısı bizeeee🧿
Deletedmom_50 meliiisoz çok yoğun katı mi olur nisan balgam gibi yani dediğin gibi gitmeme gerek yok mu doktora
Busraa1606 meliiisoz birşey sormak istiyorum, bugün benim kasık ve regl ağrım var korkmam gerekir mi ya sürekli doktora gitmek istemiyorum 🥺
Deletedmom_50 meliiisoz kuzum gittim nisan öyle olmaz nisan olsa sen böyle olmazsın şansın olur dedi ve devamı olunca gel ded
meliiisoz Busraa1606 kasık vajina ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı bende yaşıyorum hafta ilerledikçe dahada artıyor normaldir diye düşünüyorum enfeksiyonda bazen kasık ağrısına yol açıyor yakın zamanda idrar tahlili verdinizmi
Busraa1606 meliiisoz evet verdim enfeksiyon var, geçen hafta hem tek kullanımlık şase kullandım hemde 3 gün azitro ama geçmiyor bende enfeksiyon napıcam bilmiyorum ya