Nihalhs_ Sultanbglm maşallah ne güzel ikinci dikiş neden atıldı bnmd 12. Haftada dikiş atıldı da sizin ilk dikiş mi açılmıltı
meliiisoz Melekrcn yürüyüş hiç yapmadım ama başından beride hep yatmadım yemeğimi yaptım evin içinde ufak tefek işlerimi hallettim yani genel anlamda hep yatırarak geçirdim dışarı çıktığımdada genelde yemek yemeye kahve içmeye çok ayakta kalmayacak şekilde ama o da çok nadir
Fatmadan Yaaaa postu kendim açmış gibi sevindim 💜💜💜💜 Güneş hanım sağlıkla gelsin evinize neşe getirsin bizim güzel bebeklerimizin her biri o kadar güçlü ki ben onları öyle görüyorum 😍😍
meliiisoz Fatmadan canım benim çok teşekkür ederim inşallah senindr bu postu hatta doğurdum postunu açacağın günler gelecek💖 Aynen öyle kuzum çoo şükür bu zamana kadar tutundular bize Rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı🤍🙏🏻
meliiisoz Sevidmn banada gün verecek 1 hafta 10 gün sonra 37 falan verse diyorum artık çok yoruldum erken doğacak korkusundan bir an sancım gelecek bir şey olacak diye yoruldum
Sevidmn meliiisoz sorma ya benim hastanem antalyada birde 3 saat yol var fethiyede yasiyorum buradaki hastanelere hic guvenmiyorum pazardan cikicam yola o zamana kadar birsey olcak diye aklim cikiyor
meliiisoz Sevidmn ay valla öyle canım sorma ya bacaklarım sırttım belim kasıklarım ağrıyor normal demi artık🥺