Deletedmom_50 meliiisoz kuzum gittim nisan öyle olmaz nisan olsa sen böyle olmazsın şansın olur dedi ve devamı olunca gel ded
Deletedmom_50 meliiisoz canim doktor öyle dedi ama vajinal bakmadı vajinal bakarsam suyun gelebilir kanaman olabilir dedi öyle bisey olsa Allah korusun sancim olurdu değil mi sancim başlar di bugün
Esragungor34 meliiisoz Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın benimde son bir ayım kaldı inşallah vaktinde sağlıkla kucağıma alırım 🤲
Deletedmom_50 meliiisoz sağol kuzum benim karından ultrason ile gözüken biseymis canim doktor da hamilelik ile ilgili Bi problem yok dedi
Metege meliiisoz çok erken değil mi ben 37 haftalığım 29 mayısa verdi gün küveze girmesin Allah korusun
meliiisoz Metege yanlış anladınız sanırım uygulamaya bebiş doğdu butonu geldi doğum için henüz gün verilmedi bana 22 mayısta verilecek Allah’ın izniyle
Nihalhs_ Sultanbglm maşallah ne güzel ikinci dikiş neden atıldı bnmd 12. Haftada dikiş atıldı da sizin ilk dikiş mi açılmıltı
Sultanbglm Nihalhs_ ilk dikişten 10 hafta sonra hunileşme açılma oldu acil ikinci dikiş atıldı açıklığı hunileşmeyi kapatmak için evet daha iyi oldu ikinci dikiş ama hala biraz hunileşme devam ediyor ama buna da şükür bu haftalara geldik imkansız gibi bişeydi
Deletedmom_49 Sultanbglm o iki kere dikişin acısıda endişeside çok fazla, inşallah ben de o haftalara gelirim de 2 kere serklaj olup sonu güzel bitti diyebilirim 🥺🤍
Sultanbglm Deletedmom_49 sende geleceksin canm Allah’ın izniyle evet hem acısı hem endişesi çok fazla ilkine göre hala ağrılarım çok mesela ama idare ediyorum