Roses44 meliiisoz maşallah 🧿 sagsalim bizede nasip eder Rabbim o haftaları inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🤲🏻
Roses44 Arkadaşlar benim pazartesiden beri başımda bir ağrı var ve 3 gündür geceleri adet sancısı gibi sancı ve kramp oluyor serklaj olalı 20 gün oldu şuan 24+1 im ama çok korkuyorum salı günü randevum
Nihalhs_ efem1 efem1 amin inşallah bnm önceki gebeliğimdede öyle oldu o akıntı gittikce arttı daha sonra nişan ile birlikte geldi sen doktorunu dinle haber et kesinlikle doktora stres yapma uzan dinlen bol su iç bn bilmiyordum önceki hamileliğimde serklaj da yoktu o yüzden arttı
meliiisoz @efem1 progrsteron akıntı yapıyormuş onu duydum canım ama akıntı farklı nişan farklı diye biliyorum nişan doğuma yakın gelir ve nişan bebeğini ve seni enfeksiyondan korur şuan her şeye açık olabilirsin o gelen nişansa lütfen bekleme doktora git
meliiisoz @Mavinin_kadini 34. Haftadayım kuzum inşallah hepimize 37-38. Haftaları görmek nasip olur🤍🙏🏻
myangelson meliiisoz hadi gözün aydın canım zor zamanlari atlattın çok şükür rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu 🤲🏻🥰
meliiisoz myangelson teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize nasip etsin en yakın en hayırlı zamanda seninde bebiş haberini alalım inşallah 💖💖
Bet1 meliiisoz sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏻🥰 kaçıncı haftada çıkıyor bu yazı ben 30+4 um şu an daha çok var sanırım 🥲
meliiisoz Bet1 Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguyu kuzum 34’de çıkıyor çok az zamanın kalmıs bak seninde🙏🏻🤍
Deletedmom_49 meliiisoz Yaaaaa minnoşşşşşş ne güzel bir post 🤍🤍💓💓 Allah’ım hayırlısıyla doğdu postunuda açman dileğimleeee sağlıkla🤲🏻 İnşAllah darısı bizlerin başına olsun 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
meliiisoz Deletedmom_49 inşallah kuzum hepimiz hayırlısıyla zamanında buraya pozitif doğum hikayelerimizi yazalım inşallah🥰🥰🥰🤲🏻
Sevidmn meliiisoz canim benim ne mutlu sana ınsallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur bu zor gunler biter❤️😘
Deletedmom_49 Sultanbglm o iki kere dikişin acısıda endişeside çok fazla, inşallah ben de o haftalara gelirim de 2 kere serklaj olup sonu güzel bitti diyebilirim 🥺🤍