ikinciannelikicin Svgevg hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsunnn💕 bende hazirlanip cikayim ikinci kani vereyim ne kadar artmis bakilsin.
songul123 ikinciannelikicin hadi inşallah sendende güzel haberler alalım rabbim yüzünü güldürsün mutlaka yaz canım merak ederim 🤗
ikinciannelikicin songul123 yazarim canimmm esim yoldaymis almaya geliyo ordan kan vericem de. sonuc gec cikiyo heralde aksami bulur bekleyisim
songul123 ikinciannelikicin tamam kuzum bizim burda acilde 1 saatte çıkıyor ama sende acilde ver istersen
ikinciannelikicin Svgevg canim bizim tedavi gordugumuz yerde kan tahlillerini baska yere yolluyormus nettende bakamiyorum bugun gec verdim gec cikar. Simdi geldim eve. Doktor kahve kola ve cinsel iliski yasak dedi 😂 ayy sondaki yasak esime agir geldiiii 1 ay oldu.
ikinciannelikicin songul123 canim ben basta herseyi dahil 6 bin vermistim hastaneye olsun gec ciksin orda ciksin doktorum arasin.😊
ikinciannelikicin Svgevg aman dikkat etmeye calisiyorum. Araligin 4une randevu verdi hem kalp hem kese gorucem dedi. Hayirlisiyla buyurlerse insallah 4unde kesinlesecek bebislerim
ikinciannelikicin songul123 belli olmaz ilk gunde gec cikabilir dediler 2 saat sonra aramislardi. Bakalim bunda da en gec 4 5 gibi aramalari lazim yoksa hastane kapaniyo zaten 😊
ikinciannelikicin Esrarslan degerlerim normale gore yuksek cikti canim o yuzden. mesela 1 tanesinin degeri 40 sa ikisinin haliyle 80 90 cikiyor
ikinciannelikicin songul123 kizlarrrr aradilar 12.gun degeri 1791 cikmisss. Cok sukur saglikli sekilde artmis ikiz olma olasiligi biraz daha garanti oldu.
Esrarslan ikinciannelikicin tüp bebek degil demi canım benim de adetim iki gün geciktiğin de değerim 2200 çıktı tek kese gördü ama çok küçük daha ben de acaba ikiz olabilir mi dedim ☺️
songul123 ikinciannelikicin yaaa yerim onu ben maşallah çok sevindim kuzum benim rabbim güzel günler göstersin sana kucağına almayı nasip etsin 😍😍😍😍😍
ebrarmom08 ikinciannelikicin canm benm degerimde once 730 2 gun sonra 1946 ckti ikiz olayini doktorunmu dedi acaba
ikinciannelikicin Melissim12 adet gecikmesi yasarsan bilebilirsin bunu canim ama 0 ciktiysa yukselicegini sanmiyorum