ikinciannelikicin Svgevg normal canim 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim degerinin yani burda ilk degerden 3 katina yakin deger cikmis normal
Svgevg ikinciannelikicin içimi rahatlattınnn arkadasım cok sagolll :) pazartesı randevum var da evham yapıyorum biraz 🙈
Fidankoc ikinciannelikicin benimde ilk ogrendigimde 359.9 du 3 gun sonra 673.8 cikti sizce iyimi bende cok meral ediyorum
ikinciannelikicin Svgevg endiselen me ilk hamisligin galiba. Ne kadar pozitif olursan o kadar iyi olur bebise de bu yansir unutma. Bende 2 gun once kan verdim 824 cikti bugun bi daha vericem ikiz bebislerim olabilirmis
BurcuY Svgevg değerlerin iyi canım takma kafana ☺️Maşşallah ☺️ Ama kese ve kalp atışını duyunca da panik bitmio malesef 😔insan hep panik oluo yani en azından ben öleyim 🙄
Svgevg ikinciannelikicin yaa masallah Allah hepimizin ve bebisinn saglıgını versin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Edaaaaaaaa ikinciannelikicin yaa ben bunu cok merak ediyorum neden ikiz olabilir miş ben de adetten once ögrendım 1 hafta once sinde 16 idi 4 gün sonra 206 oldu 2 gun sonra 523 idi senınki nasıl artıı
ikinciannelikicin Svgevg amin canimmm sag salim kucaklarimiza almak nasip olsunnn. Dedigin gibi kesesi kalbi derken daha cok yolumuz var
ikinciannelikicin Svgevg hic biseyi kafana takma kotu seylerde okuma. Evet hersey insanlar icin ama sen hep iyisini dusun bebisine simdiden orguler ormeye basla. Benim nasipse ikinciler olucak😊 1 oglum var ellerinden operrr
Svgevg ikinciannelikicin valla kötü düşünüp okumamak için buraya bile giresim gelmiyor ama yinede istemsizce arastırmalar yapıyorum kimisi iç karartıyorrr🙄☺️☺️ Masallah bende onu öperim sevgilerrr
ikinciannelikicin Svgevg sen iyi olanlari oku doguma hazirlik yapanlari okuyabilirsin tecrubelerini okursun. Unutma yedigin ictigin bebegi nasil etkiliyosa duygularinda etkiler. Eee ne zaman kese gormeye gidiseksin hayirlisiylaa🍼
Svgevg ikinciannelikicin dün kasık agrısıyla gıttık korktugum ıcın gecmedı cunku bayaa gorunen bısey yoktuuu :) pazartesı bı hastanede devamlı olarak kontrole baslıcam bakalım orda görcekmıyız
ikinciannelikicin Svgevg aynen canim kasik agrilarim var benimde bazen dayanilmaz oluyor. Tahmini keseyi 1 haftaya kadar kesin gorurler canim. Iyi bi doktor bul konusmasi yaklasimi iyi olsun.
ikinciannelikicin Svgevg hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsunnn💕 bende hazirlanip cikayim ikinci kani vereyim ne kadar artmis bakilsin.