Minigimmmmmmmnaz betul_yilmazz ya vajinanızda böyle sızı gibi birşeyler oluyormuydu kramplar girip çıkıyprdu yürümekte zorlandığınz aniden girip çıkan sızlar ve ağrılar olmuşmusdu 2 gündür bnde mevcutta
betul_yilmazz Minigimmmmmmmnaz evet oldu o son zamanlarda çok oluyo 😟 ama bu sancı başka bişey bakın tam tarifi genital bölgenin üstü göbek deliğinin altında bişey toplanıp kasılıyor ve sancı geliyor
Benma @betul_yilmazz maşallah rabbim banada nasip etsin Allah anala babalı büyütsun peki kaç kilo dogdu bebiş ❤️
Z72r47asel betul_yilmazz Allah analı babalı büyütsün cnm sarı kateron yağı nerde satılıyor eczanede bulunur mu bende 39+5 oldm normal doğum istiyorum bekliyorum da o yüzden sormak istedim😌
betul_yilmazz Z72r47asel ben organik yağlar satan bi dükkandan almıştım😍size de kolay doğumlar nasip olsun
Jelibon16 Z72r47asel bende tam 39+5 im bugun kontrol vardı hatta,ama 0 açıklık hiç yok🙄Yumuşama ve incelme var onun dışında hiç bir belirti yok bekliyoruZ🥹
Fifii07 Baby-16 evet bunun için size lavman yaptırıyorlar ya siz yada hemsireler yapıyor bagırsaklarınızın ıkınırken boş olması lazım
betul_yilmazz Baby-16 doğumda değilde suni sancı aldıktan bir iki saat sonra lavman yapılıyor zaten bi daha büyük abdest gelmiyor çünkü bişey yememize izin olmuyor sadece sıvı şeyler
Canan-02 Jelibon16 bende 39.1 oldum yarın gidicem muayeneye geçen hafta alttan muayenede açılma olmadığı söylendi bakalım inş olmuştur açılmam
Minigimmmmmmmnaz betul_yilmazz yani benim doğumum yakın mı mesela bu ağrılardan ne kadar sonra doğum yaptınız bnde 2 gündür mevcut
Minigimmmmmmmnaz betul_yilmazz benimde işte genital bölgemde çok sızı var hatta bazen öyle batıyor ki yürüyemiyorum bile göbek altında toplanmada çok oluyor tabi
betul_yilmazz Sevgi-59 suyumu 8 cm den sonra patlattılar eliyle muayene ediliyormuş gibi düşünün bide çubuk gibi bişey sokuyor hissetmiyorsunuz zaten
betul_yilmazz Minigimmmmmmmnaz ben sancı başladı ertesi gün nişan geldi 3-4 gün çektim sancıyı evde sonra doğum yaptım
Ecrinsmomm Minigimmmmmmmnaz bende de iki gündür general bölgeye bisey batıyor gibi oluyor bu ne demek yani
Sinemtepe5802 Minigimmmmmmmnaz toplanma bende de oluyor karnım sertleşiyor sonra geri geçiyor doğum belirtisi mi 🥹
betul_yilmazz Feyzaclk zor değil ama duygu değişimi ve yetememe korkusu oldu bende ama ilk günler oluyo şuan 15 günlüğüz yavaş yavaş geçiyo