Eymenin_annesi63 betul_yilmazz benim ilk doğumumda dikişim olmadı çok şükür dikişsiz geçti ikincisi nasıl olur bilemiyorum 2 hafta sonra göreceğim bu arada bebişimiz kaç kilo doğdu bir sakıncası yoksa
Canan-02 Jelibon16 bende 39.1 oldum yarın gidicem muayeneye geçen hafta alttan muayenede açılma olmadığı söylendi bakalım inş olmuştur açılmam
Eymenin_annesi63 betul_yilmazz benim ilk doğumum da kızım 3 kilo 630 gram doğdu çok şükür dikiş gerekmedi çünkü sürekli hareket halindeydim faydası varmış gerçekten sürekli bacak esnetme hareketleri yapıyordum merdivenleri ikişerli çıkıyordum 😂😂🙈🙈
betul_yilmazz Feyzaclk zor değil ama duygu değişimi ve yetememe korkusu oldu bende ama ilk günler oluyo şuan 15 günlüğüz yavaş yavaş geçiyo
betul_yilmazz Minigimmmmmmmnaz ben sancı başladı ertesi gün nişan geldi 3-4 gün çektim sancıyı evde sonra doğum yaptım
Hllsrl betul_yilmazz elleri yanaklarında doğmak istemiş kısmı acı verici olmuştur ama okuyunca yüzümde beliren aptal gülümsemeye engel olamadım ☺️bebeğinizi sağlıkla büyütün ♥️
betul_yilmazz Hllsrl aynı bizde öyle gülümsedik o kadar masum bi an oluyo ki ne olursa olsun diyosunuz kendi kendinize :) çook teşekkür ederim
DCk Merhaba bende normal doğum çok istiyorum ama ilişkim çok zor geçiyor ağrılı böyle iken normal doğum yapabilir miyim yaşayan var mi yada çevresinde olan.
betul_yilmazz Eymenin_annesi63 çok iyi yapmışsınız ya benim gebeliğim riskliydi hareket yasaktı 🙁yünede çok güzel oldu doğumum şükür
DCk betul_yilmazz evet öncesinde de ağrılı ilişkim vardı normal doğum bu durumda daha zor mu olur diye korkuyorum.