Sunaya yarın doktora gideceğim bakalım
Kimyasal Kürtaj Düşükler
mucizeolsunn hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Deletedmom_53 bence sağlıklı gebelik içime öyle doğdu
Yareneylul Allah razı olsun insallah ❤️ Yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Deletedmom_53 amin inşallah ne yaptın sonuçların iyi ilerliyor gibiydi kan verdin mi tekrardan inşallah güzel yükselir🌺
mucizeolsunn
28
71
105
175.
Böyle kuzum . Yarın doktora gideceğim bakalım
mucizeolsunn bilmiyorum ki iyi mi kötü mü dua et bana🥺🤲 Sen de benim duamdasın. Biz de anne oluruz inşallah
Deletedmom_53 değerlerim ben çok erken öğrenmiştim. 2.7 ile öğrendim. 4-8 (burda kanama başladı 4 gün sürdü) sonra 13- 23 diye ilerliyordu en son 130 a kadar bekledik bir umut ama doktor bunun sağlıklı olmadığını söyledi ve metotraksat iğnesi yapıldı. 😢 ne hissettiğini anlayabiliyorum ilk gebeliğimdi benim 😢
Dlrdvcdmr iğneden sonra ne kadar korundunuz acaba 😢🙏🏻
Lavinia96 geçmiş olsun kuzum 🤲🥺❤️ Bi dahaki sağlıklı olur inşallah 🤲
Deletedmom_53 normal artıyormu degerim
Sunaya en son yazdığım değerler. Başka kan vermedim canım
Okudum şimdi kuzum çok geçmiş olsun Rabbım tez zamanda sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin ❤️❤️❤️🌷
Sunaya sağol canım. Henüz olumsuz da bir şey yok. Yani nasipte ne varsa onu göreceğiz. Yarın belli olur
Inşallah güzel haberler alırsın canım üzme kendini
Yaprak- teşekkür ederim 💐🤲
Deletedmom_53 ediyorum tabikide 🌺🌺Allah’ım dualarımızı kabul etsin tez vakitte en güzel şekilde nasip etsin bize de 😊❤️ ben bugün adet oldum gibi ama inşallah önümüzdeki ay hayırlı sonuçlar alırım
mucizeolsunn bunay inşallah güzel olur💐💐 Dua edelim
Deletedmom_53 🤲🤲 ne yaptın canım kan vermeyecek misin bidaha ya da corasprin felan kullanıyor musun