Deletedmom_53 Canım öncelikle merhaba seni çok iyi anlıyorum bende ilk bebeğim anamaliydi ikincisi dış gebelikti üçüncüsü kimyasal gebelikti ve 4 gebeliğim de yavruma kavuştum inan ki seni çok iyi anlıyorum bizdede hiç bir problem bir sıkıntı yoktu benimde doktorum kan sulandırıcı bebe aspirini verdi ve folik asit ve hiç bir problem yok ken şuan oğlum 3 yaşımda ve 2 aylık hamileyim tekrardan kullanmaya başladım iğne ve bebe aspirini korkuyorum aynı şeyleri yaşarız diye iyi düşünmeye çalıyorum doktorumun tek söylediği sen iyi hisst diye veriyorum ilk 4 gebeliğimde yani oğluma hamileliğinde gerisinde 3 gebelik geçirip doğum kürtaş düşük yaptım için önlem olsun diye iğne be aspirin vermişti şuan ki gebeleiğimde benim ısrarlarımla yoksa sağlıklı bir süreç geçiremeyeceğim için korkularım tekrar başaladığı için istedim sağolsun verdi yani çok uzun yazdım ama inanki nasibi varsa öylede böylede geliyolar biz ellimizden gelene yaptık gerisi takdir ilahi buna inan ve kendini bırak bak gör herşey yolunda nasıl gidicek 🫶🏻💐