Nurdan-54 RABBİM isteyen her kuluna hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲hayırlı, sağlıklı, göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin🤲RABBİM evlat sevgisini herkese tattırsın 🤲 ben çok aradım ben çok yandım😢RABBİM kimseye arattırmasın
Umut908 Sibelsibos Hadi inşallah canım güzel haberlerinizi alırız inşallah Rabbım sana da nasip etsin 🙏🤗
Tgc23 Sibelsibos Rabbim gönlündekini hayırlı kılsın, hayırlı sonuçlar güzel haberlerle gel inşallah 🙏🙏🌹
Omerikra Sibelsibos bende bugun transfer olacagim.insaalh.hakkinizda hayirlisi olsun .rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.:)haber verin.
Sibelsibos Omerikra ayyy çok sevindim inşallah tutuar gonlünü ferah tut sakin ol rabbim sana ne istiyorsan yedi kat hayırlısını versin hele bı transfer etsinler insan bı garip oluyor sanki hissediyorsun içinde güzel bir his 🥰🤲
Gebeyim-32 Sibelsibos benim 4. Transferimde tuttu . 3 kez yaşadım onu emin olun sizi çok iyi anlıyorum
Nurdan-54 Sibelsibos rabbim bana yaşattı kuzum 19.yılda mucize olarak oğlumu verdi binlerce şükürler olsun şuan oğlum 9 aylık 20 haftalık ta 2. Bebeğime hamileyim 🥰 RABBİM her isteyene yaşatsın
Omerikra Sibelsibos insaalh ama cok.korkuyorum . Digerinde dusuk oldu bundada ayni seyleri yasarim diye:((
Sibelsibos Nurdan-54 maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla sihatle analı babalı büyüsün paşam inşallah🤲🥰
minikmucizeemaak Sibelsibos Allahım sağlıkla bebişinij haberin almayı nasip etsin, Rabbim aratmasın 🌸🤲🏻
Sibelsibos minikmucizeemaak amin canım rabbimde senin gönlünden gecenin yedi katını versin inşallah 🥰🤲