Sibelsibos Nurdan-54 maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla sihatle analı babalı büyüsün paşam inşallah🤲🥰
Omerikra Sibelsibos insaalh ama cok.korkuyorum . Digerinde dusuk oldu bundada ayni seyleri yasarim diye:((
Sibelsibos Omerikra valla bacım inan bende yarın kan vermek istemiyorum böyle bile muallakta kalmaya razıyım yeterli negatif demesin🥺😥
Sibelsibos minikmucizeemaak amin canım rabbimde senin gönlünden gecenin yedi katını versin inşallah 🥰🤲
Ysm81 rabbim hayırlı haberini almayı nasip etsin inş sebebsiz yere yüzünü güldürcek hayırlı bi evlat versin 🤲🏻 banada dua edin lütfen 💞
doga21 Sibelsibos Rabbim dualarımızı geri çevirmesin kucağınızı boş bırakmasın hayırlı bir vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallah♥️♥️
Deletedmom_112 Sibelsibos Allah gönlüne göre versin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
YLD_95 Sibelsibos canım Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah bende hayırla sağlıkla kucaklayım zamanı geldiğinde evladımı. Biraz zor bir gebelik geçiriyorum. Yelda ismim Allah kabul etsin 🤲🏻🌺😊
Vd10 Sibelsibos Çok güzel haberler alıp mutluluktan ağlaman dileğiyle, Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin 🙏🥰
naneliseker_ Sibelsibos inşallah gebeyizdir. Bende salı günü test günüm umudum yok ama ALLAH büyük. İnşallah bebisliyizdir