Prensesada Sibelsibos Hatice beni de duana katarsan sevinirim duaların kabul olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Allah razı olsun senden bu güzel düşüncen için 🤲🏼
Eylulkelebegi Sibelsibos Allah gönlüne göre versin inşallah cumanın yüzü suyu hürmetine güzel haberler alasın 😍😍❤️❤️
eylulmihrasmom Sibelsibos Allah inşallah gönülünzdekinini sizi kırmadan nasip eder hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip eder 🥰🤲🏻
Gebeyim-32 Bende cuma günü öğrenmiştim . 4 yıl sonra ilk kez pozitifimi . Yıllarca hayalini kurduğum hamileyim kelimesini ilk kez o gün kullandım ☺️inşallah sende yarın hamileyim dersin . Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin . 💕
Sibelsibos Gebeyim-32 ben bir yıkım yaşadım hastenden nasıl ağlayarak çıktığını bı rabbim bı ben bilirim günlerce kendime gelemedim inşallah dualarinizla bu sefer başarıdan rabbim sizede ne istiyorsanız yedi kat hayırlısını versin inşallah 🤲🥰
Hnd3535 Sibelsibos rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin sana bana tüm isteyenlere bu zorlu yolda mukafatlandırsın inşallah 🙏 ne güzel düşünmüşsün ismim hande duanda banada yer verir misin 🥰
Gebeyim-32 Sibelsibos benim 4. Transferimde tuttu . 3 kez yaşadım onu emin olun sizi çok iyi anlıyorum