Sibelsibos Yarın kantestim var büyuklerimiz yabancının içten duası yedi kat arttırır derdi dualariniza talibim canolar 🥰🥰🤲🤲🤲
Sibelsibos beyzacmvrc aminn cannom aminn Allah size ne isterseniz yedi kat hayırlısını versin inşallah🤲🤲
Sibelsibos YLD_95 kizlar 1 saat sonra niyet dilek namazı kilicam isimlerini zi yazında sizleride duama katayim 🥰🤲
Egelikiz Sibelsibos Yarın hayırlı güzel sonuçlarla gel canım insaAllah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana hayırlı güzel haberini bekliyoz 🤲🏻❤️❤️
Sibelsibos Kizlar isimlerini zi yazın da 1 saat sonra niyet dua namazı kilicam sizin isimlerini de geçirmek isterim duamda 🤲🤲
Hnd3535 Sibelsibos rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin sana bana tüm isteyenlere bu zorlu yolda mukafatlandırsın inşallah 🙏 ne güzel düşünmüşsün ismim hande duanda banada yer verir misin 🥰
Prensesada Sibelsibos Hatice beni de duana katarsan sevinirim duaların kabul olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Allah razı olsun senden bu güzel düşüncen için 🤲🏼
YLD_95 Sibelsibos canım Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah bende hayırla sağlıkla kucaklayım zamanı geldiğinde evladımı. Biraz zor bir gebelik geçiriyorum. Yelda ismim Allah kabul etsin 🤲🏻🌺😊
mommyinthefuture Sibelsibos Rabbim gönlünüzdekini hayırla, kolaylıkla nasip etsin inşallah. 🤲🏻 Kopkoyu çift çizgiler görünsün. 🤗Bizimle de paylaşın mutlaka. ❤️
Prensesada Sibelsibos hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah rabbim hakkında en hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
ysmn35 Rabbim,tatlı sağlıklı ve hayırlı bir bebiş versin sana.❤️🙏🏻 en güzelini hayrlisini versin ins güzel mutlu haberler al ins 🙏🥰