AsyaCngz55 Duydunuz mu ismini bilmiyorum arkadaşlar. Arkadaşımın sayfası doula.dilanpercin bir bakın. Çok sempatik çok tatlı birisi. Üstelik 35 hafta üstüne sınırlı sayıda ücretsiz doğum desteği verecek. Sesssi Tmtugbaa
Sesssi AsyaCngz55 15 dakika baya çokmuş ben en fazla bir dakika görebildim 15 haftaya kadar😊 çok sevindim sizin adınıza
Feslegenn AsyaCngz55 sadece 1 tane anlaşmalı organizasyon var ona izin veriliyormuş kendimiz duvara vs bişey uapistirmadan yapabilirmisiz doğuma fotoğrafçı da almiyorlar
Feslegenn Tmtugbaa bende önder beye gidiyorum ve 36 haftaligiz bugün günümüz bile ay i sizinle 🥰🥰 inşallah benim de durur 19 una kadar annem en erken 18 inde binip 19 unda burda olabiliyor 🥺 sanciniz vs var mj cikiyor mu nts de
Feslegenn Tmtugbaa naptın canım bı haber belirti bişey var mı 🥺 sanki her an doguracakmisim suyum gelecekmiş gibi hissediyorum aynı gün ikimizin da bebisleri tek isteğim 19 unu görebilmek 😮💨
Tmtugbaa Feslegenn ben 19 uma gün aldım sancı gibi birşey yok sezaryen olucam da arada yalancı sancılarım oluyor o da normal senin sancıların mı var
Nisanyagmurum Bir bebeğimi kaybettiğim için şimdiki hamileliğimde özele gitmeye karar verdim Zehra Yılmaz’a gidiyorum gayet memnunum
AsyaCngz55 Nasılsınız hanımlar ? Hazırlıklar nasıl gidiyor ? Moraller yerindedir umarım 🙏 son gelişmeler neler? Tmtugbaa Feslegenn @Sesssi Nisanyagmurum
Ipek_2017 AsyaCngz55 doğum ücreti ne peki Ben de haftaya cuma doğum yapıcam büyük Anadolu Halil İbrahim
Tmtugbaa Feslegenn benimde öyle dee bende öyle hissediyorum sanki her an gelecekmiş gibi ama az kaldı dayancaz dayancaz ne kaldıki şurda😅
Tmtugbaa AsyaCngz55 herşey yolunda çok şükür doğuma 10 gün kaldı artık psikolojikmen yokum her gece rüyamda bebek görüyorum ağırlaştım iyice zamanda hızlı geçiyor korkuyorum😅😅 sen napıyorsun nasıl gidiyor bülent beyle nasıl ilerliyorsunuz
Sesssi AsyaCngz55 Merhaba cinsiyetiimiz değiştiği için hazırlık yapmayı bıraktık detaylıya kadar beklemeyi düşünüyoruz 😅 Ayşe hanım kız demişti Birsen Hanıma gittim oda erkek dedi
Nisanyagmurum AsyaCngz55 biz doktordan geldik şimdi kanama alanımız kapanmış progestan ve yatisa devam 🥹 sen nasılsın
AsyaCngz55 Tmtugbaa daha 1 kez gittim sadece işte memnunum şimdilik. 20. Haftamıza giriyoruz yarın her şey yolunda 🙂 ayy maşallah çok sevindim senin adına inşallah doğumundan su gibi hızlıca kolaylıkla akıp geçer kucağına alırsın bebeğini
Ipek_2017 Tmtugbaa merhaba bizim de şuan 37+0 . haftaya cuma seseryan 38+0 oluyoruz tam. Daha fazlasını beklemez sancım kasılmaların var dedi. Siz doğum ücretiniz nedir
AsyaCngz55 Sesssi çok şükür ben çok iyiyim yeni yeni hareketlerini hissetmeye başladım artık kızımın sanki şimdi şimdi hamile olduğumu anlıyor gibiyim 🙂
AsyaCngz55 Nisanyagmurum ohh bol bol dinlenin canım. Ben iyiyim şükür kpss ve 20 haftalık kızımla yola devam 🙂