AsyaCngz55 Tmtugbaa daha 1 kez gittim sadece işte memnunum şimdilik. 20. Haftamıza giriyoruz yarın her şey yolunda 🙂 ayy maşallah çok sevindim senin adına inşallah doğumundan su gibi hızlıca kolaylıkla akıp geçer kucağına alırsın bebeğini
AsyaCngz55 Sesssi çok şükür ben çok iyiyim yeni yeni hareketlerini hissetmeye başladım artık kızımın sanki şimdi şimdi hamile olduğumu anlıyor gibiyim 🙂
Sesssi AsyaCngz55 galiba bende hissediyorum 😅pıt pıt arada😍 kpss bende çalışıyorum ders esnasında otururken özellikle 🥰😍18. Haftaya başladık bizde
AsyaCngz55 Nisanyagmurum ohh bol bol dinlenin canım. Ben iyiyim şükür kpss ve 20 haftalık kızımla yola devam 🙂
Ipek_2017 AsyaCngz55 doğum ücreti ne peki Ben de haftaya cuma doğum yapıcam büyük Anadolu Halil İbrahim
Ipek_2017 Tmtugbaa merhaba bizim de şuan 37+0 . haftaya cuma seseryan 38+0 oluyoruz tam. Daha fazlasını beklemez sancım kasılmaların var dedi. Siz doğum ücretiniz nedir
Feslegenn AsyaCngz55 Perşembe vunu gideceğim bende doktora daha gelişme yok 10 gün daha durursa iyi olacak bakalım 😂😬 bende dediğin gibi 20. Haftalarda hareket vs diyodum ama 29 30 bı oldu drdim anca hissetmiştim ben bu çocuğu 😬😂
AsyaCngz55 Feslegenn inşallah canım gayet iyiyim hamileliğimde rahat geçiyor haftanın 4 günü dershanedeyim ilk kez hazırlanıyorum zaten sınava da hayırlısı hepimiz için
AsyaCngz55 Sesssi oyu maşallah ya 😍 ne güzel işte bebişlerimiz şansı bizimde emeklerimizle güzel şeyler olur inşallah
Sesssi AsyaCngz55 Merhaba galiba sizin gebeliğinizde 20. Haftalarda idi detaylı ultrason yaptıracak mısınız yaptiracaksanız nerde yaptıracaksınız araştırdınız bir yer 😊
AsyaCngz55 Sesssi evet, merhaba 20 hafta 4 günlüğüm. Detaylı ultrasonu bayramdan hemen önce yaptırmayı düşünüyorum. Uğur Turhana gidicem çevremdeki herkes ona gitti çok memnun kaldı
Sesssi AsyaCngz55 medicanaya yönlendirdiler ama ben biraz araştırmak istedim teşekkür ederim🥰 duymuştum o kişiyi yorumlarından vs
AsyaCngz55 Sesssi evet Bülent beyin sekreteri bana da İlker diye bir radyoloji doktorunu önerdi ama ben uğur turhana gideceğim sevilen işinde iyi bir perinatolog