Sesssi Neslihnharmanc yok sadece saydıklarım var sompo sigortayla anlaşmalı hastane sadece bu sigortayla anlaşmalıyız diyor başka bi şeye karışmıyor şartları sompo sigorta belirliyor yani.Sompo sigortayı ararsanız doğum paketi hakkında yada internetten tam detaylı bakabilirsiniz
AsyaCngz55 Neslihnharmanc medicananın paketi yok diğerleri gibi hatta hatta paketi olanlarda da fotoğraf ekstra yine
Betul_annesi5 Samsun İlkadım Kadın doğum hastanesi semra Eroğlu kendisi profesör unide öğretmen ben memnunum kendisinden randevu bulmak biraz zor oluyo ama memnunum
ZehraTurkdonmez AsyaCngz55 ben Liv de Sami şahine gidiyorum o kadar memnunum ki anlatamam çok ilgili çok Tatlı her sorunuza cevap veriyor her şeyle yakından ilgileniyor ultrasonda güzelce inceleyip size anlatıyor her an ulaşım sağlayabilirsiniz kendisine iyi ki tanımışım ❤️
AsyaCngz55 Tmtugbaa @Sesssi bugün Bülent beye ilk randevumuz kızlar ☺️ sizler n’aptınız konuşmayalı durumlar ne?
Sesssi AsyaCngz55 haftaya randevum doluyır benim. Daha gitmedim nasıldı bülent bey çok kalabalık mı ilgisi vs😊
55ezgi55 Merhabalar bende Bülent beye gidecem merak ediyorum ilgisini bilgilendirirseniz sevinirim ☺️
AsyaCngz55 Tmtugbaa Sesssi 55ezgi55 14.30 da gittim 10 dk bekledim sadece. Çok memnun kaldım 15 dk ultrasonda bebeğimi izledim hem renkli hem siyah beyaz kemiklerine kadar saydı söyledi ağzını burnunu inceledik kuzumun. Çok sempatik çok ilgiliydi. Daha sonrasında merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin diye defalarca sordu bende aklımdakileri sordum tek tek çok güzel açıkladı. Çok memnun kaldım
Sesssi AsyaCngz55 15 dakika baya çokmuş ben en fazla bir dakika görebildim 15 haftaya kadar😊 çok sevindim sizin adınıza