AsyaCngz55 Tmtugbaa ben hastaneye pazartesi günü gittim şu yatış işlemlerindeki hanımefendiyle görüştürdüler hiç paketimiz yok dedi. Sadece muayeneleri ve doğumu içeren sigortadan bahsetti ama paketlerimiz yok dedi. Bizde çok şaşırdık hatta olmamasına.
Tmtugbaa AsyaCngz55 bende şaşırdım şuan olmamasına yanlış bilgi vermiş de olabilirler canım bir seneden az oldu yani ablam doğuralı
Sennannnamamam1 AsyaCngz55 evet davut 2 dk bakiyor ekrana iyi guzl kilosunu soyluyor bu kadr hicbir bilgi yok sorcaklarimi bile unuttup cikdim her seferinde
Tmtugbaa Tmtugbaa ben kendim hazırlayacağım için hiç sormadım kendim yapıcam fiyat 12500 dediler bu arada fiyat aldınöı bilmiyorumda
Tmtugbaa AsyaCngz55 ben sadece doğum sordum muayenelerim zaten 3 tane kaldı diye. Seninki muayenelerle birlikte olduğu için 18500 dür. Epidural içinde artı 4000 dediler hayırlısı inşallah hepimiz için
AsyaCngz55 Tmtugbaa hayırlısı canım evet benim daha en az 5 muayenem vardı fiyatı diğer yerlere göre normal bence.
AsyaCngz55 Tmtugbaa @Sesssi bugün Bülent beye ilk randevumuz kızlar ☺️ sizler n’aptınız konuşmayalı durumlar ne?
AsyaCngz55 MrcnMlk evet onu da duymuştum da ben o hastaneyi sevemedim bir türlü yoksa Sefa erdem de çok iyi bir doktor
Sesssi Neslihnharmanc ben mesicanada sigorta yaptırdım 23000 10 kez doktor kontrolü bedava. Yapılan testlerin% 20 sini karşılıyor ve doğum içinde. Ama ben doçent için anlaştığım için normal operatör olursa 18000 demişlerdi
Sesssi AsyaCngz55 Medicanadan değil üniversitede sıra bekledim Ayşe Hanım şu an üniversitede bakıyor bize
Hemsirees55 AsyaCngz55 benim doktorum Medical park Zeynep Banu özel de Zehra Yılmaz ikisi de çok tatlı 🤰🏼
Sesssi Neslihnharmanc ve epidural doğum olursa yapılan iğneyi karşılamıyoruz hastane ne fiyat söylerse demişti