Viyanronya Kardelennn34 doktora diyorum bu böyle gitmez yolum yol değil🤭 doktorum bişey olma diyor anlamadım hiç kızmıyor 😂😂 bebeğimin kilosu da 37 haftada 3300 dü boyda 52 cm dedi
Kardelennn34 Viyanronya doktorunda benim gözümde rekor kırıyor 🤣🤣🤣 geleceğe dair bi basketbolcu doguruyorsun cnm maşallah sağlıkla gelir inşallah 🤗
Kardelennn34 Dilekates aynen 47 den 57 göze gelmiyor 57 den 67 olsaydı göze gelirdi 🤣 seni kurtaran 47den gelmen olmuş sağlıcakla gelir bebis inşallah 🤗
Viyanronya Kardelennn34 amin canım Allah hepimizin bebeğini can sağlığıyla kucağa almayı nasip etsin🙏🏻
bi_de_bayil_istiyosan Kardelennn34 ben de 18 haftalık oldum 3 kilo aldım şimdilik ama yüzüme bakınca sanki 10 kilo almışım gibi morelim çok bozuluyor 😅
Kardelennn34 bi_de_bayil_istiyosan alla alla yüzünde şişkinlik mi var cinsiyetiniz nedir sizin bende kendimi çok sis hissediyorum ama dışarıdan bakılınca göbeğim gözüküyor başka şişkinlik olarak göze görülen bisi yok şimdilik
IMom24 Htckbra0716 Ben 40 kilo ile hamile kaldım şuan 21+4 4 kilo civarı aldım aksamlari daha yuksek cikiyorum tabi 45 ciktim bu aksam mesela ama sabhlari dusuyor tabi haliyle sizce az mi bebeğin gelişimi haftasyiyla uyumlu sıkıntı yok şükür
Dilekates IMom24 bence gayet iyi hamilelikte kilo başa bela, doktorlar banq hep ne güzel zayıf anne diyor😇 doguma kadar yine alırsın kilo bence
Hirali Kardelennn34 normal kabul ediliyor diye biliyorum benim ayima göre 6 ya kadar normal yaziyor internette
Kardelennn34 Hirali hamilelik boyunca 15 kilo kadar yolu var demişti benim doktorum 15 kilodan sonrası sorun demişti
bi_de_bayil_istiyosan Kardelennn34 cinsiyet kız yok canım ben kilo alınca direk yüzümden alıyorum o yüzden çok kilolu hissediyorum sanırım
IMom24 Kardelennn34 Ayy teşekkür ederim 😍 ben biraz tedirgin oluyorum etrafimdakiler hiç kilo almamış gibisin daha çok yemen lazım fln gibi moral düşürücu seyler soyluyorlar takılıyorum maalesef