Kardelennn34 Hirali hamilelik boyunca 15 kilo kadar yolu var demişti benim doktorum 15 kilodan sonrası sorun demişti
Rabia04_09 Kardelennn34 50 kilo ile hamile kaldım 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım zaten ilk üç ay doktorum kilo almamaya gayret et demişti öylede oldu. Şu an 37 haftalık hamileyim toplam 16 kilo aldım
Kardelennn34 Rabia04_09 aynen ideal kiloya gelmisiniz 15 civarı kadar ideal die söylemişti sağlıcakla gelsin bebis inşallah 🤗
Aysedugme Kardelennn34 gebelik şekeri var 24 ten beri diyet yapıyorum dikkat ediyorum şekeri karbonhidratı kestim hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum 24 ten beri sadece 1 kilo aldım onun öncesinde de dikkat ediyordum zaten kilolu hamile kaldım diye şekerde çıkınca mecburen böyle oldu ama iyi oldu rahat geçiyor şükür ☺️
Kardelennn34 Aysedugme ayy son zmanlar çok zor oluyor iştah açılıyor diyet insan ister istemez aşıyor bende yaşıyorum bu sureci sizin gibi şekerden dolayi Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
IMom24 Htckbra0716 Teşekkür ederim bunları duymak güzel etrafımda çok kişi yemen lazım hic kilo almamis gibisin fln gibi soylemlerde bulunuyorlar takılıyorum
Brn_cnn Kardelennn34 ilk hamileliğimde 64le başladım 84le doğuma girdim tammm 20 kilo almıştım😢 şimdi 16haftalik hamileyim 1kilo almışım. İlk hamileliğimde tiroidim çıkmıştı ondan aşırı kilo almışım fazla yemiuordum
Kardelennn34 Brn_cnn maşallah demek.2nci daha farkli geçiyor ne güzel kilonuz böyle kontrollü geçer inşallah ilk bebeginizde aldığınız kiloların hepsini verebildinjz mj
Esmeh 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 35+6 haftalığız 70 kilo olmuşum ben inanamıyorum o kadar kilo aldığıma çünkü görünüşte hiç 70 gözükmüyor zayıf görünüyorum belki boydandir ama boyumda o kadar uzun değil yani 1.60😂
Kardelennn34 Esmeh aynı boydayiz o kilo bende olsa kendimi düşünemiyorum 🤣🤣🤣 maşallah göstermeden geçiyorsa 🤣
Kardelennn34 xbebegimx yemeden 2 kilo aldıysanız yeseniz 🤣 sizde rekor kirarsiniz ozman 🤣🤣 siz yemeden devam edin en güzeli 🤣
Esmeh Kardelennn34 sizde daha alırsınız bence başlarda bende çok az aldım sonra birden hızlıca alınıyor.