Kardelennn34 Zeyzey055 18 kilo mu 🫣😀maşallah epey can boğazdan gelir sistemini uygulamisniz sanırım ilkinde 😄
Zeyzey055 Kardelennn34 ya çocuk dayanamadi annecim gelem de biraz da ben yiyim dedi çıka geldi 🤭🤭🤪🤪 ama 18 ayda 23 kilo verdim şükür ki emzirerek fazlasını bunda da doğumdan sonra 65 leke düşmeyi planlıyorum inşallah
Kardelennn34 Merve171214 ben ilkte 15 kilo almistim bende sezaryen yaptım 1 ay içinde 10 kilo gitti bi sevinmiştim anlatamam 🤣 şimdi beynimde o verilen kilo var bundada alsam veririm die rahat düşünüyorum ama tabi düşündüğüm olur mu bilmiyorum 🤣 inşallah olur aldıklarım şu gibi akar gider
Viyanronya Herhalde en çok ben kilo almışımdır.46 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum ve 38+3 haftalığım🤭😂😂allahtan boya gitmiş kilolar yoksa aşırı stres yapardım😂
Kardelennn34 Viyanronya maşallah size aynen şuan rekorda siz varsınız 🤣🤣 doktorunuz bu kilo alımında bisi dedi mi bebis kaç kilo
Viyanronya Kardelennn34 doktora diyorum bu böyle gitmez yolum yol değil🤭 doktorum bişey olma diyor anlamadım hiç kızmıyor 😂😂 bebeğimin kilosu da 37 haftada 3300 dü boyda 52 cm dedi
Eylb_ Kardelennn34 60 ile hamile kaldım 81 ile doğum yaptım. Doğumdan 10 gün sonra 70e düşmüştüm🤷🏻♀️ kalanı da yavaş yavaş vereceğiz bakalım😅
Kardelennn34 Eylb_ kilo alımınız için doktor bisi demedi mi benim ilk hamileligimde doktor bi hamile kadın alacağı kilo 15 diyordu hep fazlası zarar diyip duruyordu bende bide gebelik şekeri vardı çok korkuyordum kilodan şimdide öyle yine endişe içindeyim
Eylb_ Kardelennn34 yok hiç bir şey demedi aldığım kilo normal doğuma da engel olmadı. Ama gebelik şekerim de yoktu o da önemli tabi
Eylb_ Kardelennn34 çok sağ olun 🙏🏼 endişe etmeyin gebelik şekeriniz yoksa aldığınız kilolar elbet gider çok abartı olup sağlığınızı etkilemediği sürece 😊🙏🏼🌸
cagla9094 Kardelennn34 Ben de aynı durumdayım sürekli tuvalete gidiyorum özellikle gece ama yine de içiyorum
My_Angels Sevilayyk hayır iki gebelikte de çok aşırı kusma bulantı tiksinti oldu ama yine de kilo vermedim hep sabitti