Deletedmom_50 Gdmr canim sirt ustu riskli diyorlar ama tam bilmiyorum dün burada post açtım geneli bisey olmaz dedi ama bilmiyorum
Deletedmom_50 Gdmr He vallaha ben zaten artık pek uyuyamıyorum kaç kere kalkıyorum o yüzden fark ediyorum allahtan
Sevilayms Kızlar bırsey sorucam , Şimdi aklıma geldide Hastanede odasında bebeğin kondugu kucuk yatak varya, onun uzerıne sermelik ne götüreceksiniz Müslin bez koysam olur mu. Bu hazırlıkları danısabılecegim kımse yok cevremde 🫣
Deletedmom_50 Sevilayms valla canim bende hiç doğum yapmadım o yüzden bilmiyorum 😀🤣bizede fikir olsun söyleyin de bilenler
Deletedmom_50 meliiisoz kız bu ara benn 24 hafta oldum yeni yeni tepikleniyorum galiba Bi karnım böyle vurdukça gözüküyor 🤣🤣🤣hala tam olarak hissedemedim 😀🤣
Gdmr Deletedmom_50 aaa ben 19 haftalıkken hissetmiştim 21+6 oldum göbeğimde hissediyorum bacaklarının hareketini o kadar tuhaf kii korkuyorum bazen çok değişik bir duygu 🥹
ayse_1960 Deletedmom_50 bende pazartesi serklaj oldum doktor sürekli yatma dedi günlük işleri yapabilirsin dedi ama ginede korkuyorum size doktorunuz yatın dedimi
Deletedmom_50 ayse_1960 canim fark etmedim kusura bakma Bi 15 gün uzan ondan sonra ufak tefek işlerini hallet dedi ben Bi tek yatak odamı toparlıyorum o başka bisey yapmiyorum ysni
Deletedmom_50 Gdmr canim bende hissediyorum ama cahilmyim neyse anlamıyorum tam yoksa ben 16 haftamda hissetmeye başladım böyle karnımda pit pitlari kaymaları felan
ayse_1960 Deletedmom_50 birdecanim bişey sorucam serklajdan sonra iğne verdiler popodan yapılıyor aşırı yakıyor ve hala ağrısı geçmediseninde oldumu birde hala büyük lavboya çıkamadım normalmi acaba fitilde alıyorum makattan
Gzo Sevilayms canim suanlik ara ara kasilma var taburcu ettiler ama 2gunde bi kontrol nst yapcaklarmis tekrar yatis verebilirz dediler