Sevilayms meliiisoz Bende korkuyordum daha yeni yeni kalkıp bıseyler yapmaya basladım , sanırım ondan cok batma hissediyorum
meliiisoz Sevilayms batma benim arada oluyor kuzum benim bebek çok üstte aşırı her gün batma yaşamadım çok şükür benim çok midem ağrımaya başladı
Sevidmn Kizlar pazartesi sezaryen oldum rabbim insallah sizede nasip etsin hepinize bol bol dua ediyorum allahim serklajli annelere yardim etsin saglikla zamaninda kavusun bebeklerinize ❤️
Deletedmom_49 Sevidmn canımmmm Hayırlı olsun Rabb’im sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel bir haber bu inşAllah darısı bizlerin başınaaa🤲🏻🤲🏻🥰🥰 bebişimiz ve sen nasılsın her şey yolunda inşallah🫶🏻🤲🏻
meliiisoz Sevidmn canım benim Allah razı olsun gözün aydın bebişini sağlıkla büyüt inşallah.Her şey yolunda değil mi💖💖💖
Sevidmn Deletedmom_49 cok tesekkur ederiz canim benim allaha sukur suan iyi agrilarim var dogum sirasinda biraz sikinti yasadim okadar
Sevidmn meliiisoz Amin cok sagol canim biraz dogumda sorunlar yasadik olsun yinede kucagima alabildim sonunda allaha sukur
Deletedmom_49 Sevidmn tez vakitte o ağrılarında diner inşallah canım benim, artık geçti şükür atlattın 💕
Servikal meliiisoz yok canım çok şükür iyiyim. Evde dolaplara ulaşamıyorım alt dolaplarda olan şeyleri alamıyorum çok zorlanıyorum en basitinden cerezler alt dolapta eğilip alamıyorum eşime diyorum yerini değiş o da unutuyor kalıyor
Deletedmom_50 meliiisoz canim uyku esnasında sirt ustu yattığın oldu mu hiç bu ara bazen sirt ustu uyanıp farkedip tekrar sağ veya sola dönüp yatıyorum.
Servikal meliiisoz sen eğiliyor musun alt dolaplara filan korkuyorum eğilmeye dikiş patlayacak diyorum
meliiisoz Servikal çok nadir eğiliyorum canım yere bir şey düşse almıyorum aksam eve gelince eşim alıyor eğildim bazen bacağımı kırarak alt dolap dediğin gibi ama mutlaka dizimi kırarak eğiliyorum
Deletedmom_50 meliiisoz ay vallaha bu ara istemsiz uyku esnasında sirt ustu yattigimi fark ediyorum hi bakıyorum tekrar normal şekile dönüyorum
Deletedmom_50 Gdmr canim sirt ustu riskli diyorlar ama tam bilmiyorum dün burada post açtım geneli bisey olmaz dedi ama bilmiyorum