selinsmother Z72r47asel korkuluyor illa ki ama anı yaşamaya bakın gelip geçiyor çünkü 1 gün oldu bile 😍💘
selinsmother kckfalmily devlet hastanelerinde uyuşturulmadan takılıyor malesef bendede öyle oldu illa ki zor ama 3 saniye felan sürüyor
Yazmelegi_ selinsmother oy maşallah ağzını burnunu yiyebiliyor muyuz 🌸😍😍😍 rabbim nazarlardan korusun inşallah ❤️
Fatmanur123 selinsmother sağlıkla büyüsün kuzucuk paylaşımınız beni çok rahatlattı teşekkür ederim. Haftaya çarşamba sezeryan doğumum var ve çok korkuyordum ama yazdıklarınızı okuduktan sonra birazda olsa rahatladım
selinsmother Fatmanur123 korku olunca herşey eziyet gibi geçer eminim çünkü korkulacak detaylar illaki oluyor 😅 ama pozitif düşünüp yavruma kavuşucam derseniz güle oynaya geçiyor herşey çok zevkli aslında 👼🏻😂💘🧿
catandgirlmom selinsmother sağlıkla mutlu mesut yaşayın inşallah darısı başımıza 😊 37. Haftadayım son çırpınışlarım normal gelsin diye bekliyoruz 🥲
selinsmother catandgirlmom sağlıkla gelsin tüm bebişler çok heyecanlı az kalmış 💘💘 hikayenizi bekliyorum o zaman 🤰🏼
20223 selinsmother maşallah bende yarın sezeryan olcam 🥰heyecandan çk korkum var darısı benim başıma inşallah
selinsmother 20223 heyecan ve merak olsun korkuya yer yok 😅 kendini kasarsan iğnesi sondası sana dert olur yavruna kavuşacağını düşün herşey çok güzel geçiyor 👼🏻💘
Allahvargamyok selinsmother sağlıkla büyüsün inşAllah ❤ ben mecburi sezeryan olucaklardanim bana çok büyük moral oldu çok korkuyordum teşekkür ederim 😊❤
selinsmother Allahvargamyok çok güzel anlar değerini bilin lütfen korksanız da geçicek ama anı yaşarsanız güzel hatırlarsınız 🥹💘👼🏻
deryabade selinsmother allah bağışlasın, geçmiş olsun. Kan takviyesi yaptılar mı sezeryanda ? Bi posta geldim bu la alakalı çok kan kaybı oluyor diye tedirgin oldum.
selinsmother deryabade benim hgb 11.5 çıktı bu sebeple gerek yok dendi şuan 9.2 ye düştü sanırım ilaca devam edeceğim ☺️ teşekkür ederim
Sezen01 selinsmother maşallah tebrik ederiz Allah nazardan korusun 🧿 insan hamileyken bunları görünce ağlamadan edemiyor 🥹🥹🥹🥹
Melekoz selinsmother yaa doğum yaptığım aklıma geldi çok güzel bir duygu inşallah bir daha yaşayacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaderi güzel olsun inşallah. 🤲